Årsmøte i Spjelkavik Idrettslag avholdt tirsdag 1.juni

 
  • 1 / 2

  • 2 / 2

Utmerkelser og takk for innsatsen.

Publisert: 03.06.2021

Sebastian Foss Solevåg utnevnt til æresmedlem i Spjelkavik Idrettslag.

 Tirsdag 1.juni var det årsmøte i Spjelkavik Idrettslag, og der ble Sebastian Foss Solevåg utnevnt til æresmedlem i Spjelkavik Idrettslag.

Sebastian Foss Solevåg debuterte i verdenscupen i alpint 11. november 2012 i Levi i Finland. I 2013 ble han norsk mester i slalåm.

Han representerte Norge i vinter-OL 2014 i Sotsji, der han ble nummer ni i slalåm. Han fikk sin første topp fem-plassering i verdenscupen med en fjerdeplass i slalåm i Levi 16. november 2014.
Han fikk sin første pallplassering i verdenscupen med en tredjeplass i slalåm i Zagreb 6. januar 2015.

Under vinter-OL 2018 i Pyeongchang kjørte Solevåg på det norske laget som tok bronse i lagkonkurransen. Han ble nummer ti i slalåm.

Han tok sin første verdenscupseier da han vant slalåm i Flachau 17. januar 2021. Han kjørte på det norske laget som tok gull i lagkonkurransen under VM i alpint 2021 i Cortina.
Han ble også verdensmester i slalåm i 2021 – den første norske verdensmester i slalåm siden Tom Stiansen i 1997. Dette var femte norske VM-gull i slalåm.

"Sebastian Foss Solevåg har representert Spjelkavik IL på en fremragende måte og tilfredsstiller de krav Idrettslaget har for utnevnelse av æresmedlem."

 

silaarsmote_1b.jpg
Egil Solevåg mottar utmerkelse på vegne av Sebastian fra leder Arne Sigurd Hansen. FOTO: Fridgeir WalderhaugEtter tirsdagens årsmøte ble det også klart at Arne Sigurd Hansen fortsetter som leder i Spjelkavik Idrettslag.

Det var også klart på forhånd at kontinuitetsbærere i Vidar Myrvoll, Sølvi Holen Roaldseth, Jan Isaksen og Perry Holen takket for seg.

Disse er alle personer som har vært med i idrettslaget i flere år, både som aktive og på ledernivå i en årrekke.

Vidar ble gullmerkemedlem i 2005, mens Sølvi (2012), Jan (2002) og Perry (1991) er æresmedlemmer i Spjelkavik Idrettslag.

Vi takker dem for flott innsats for idrettslaget i alle disse årene.

silaarsmote_3.jpg
Vidar Myrvoll, Sølvi Holen Roaldseth og Jan Isaksen ble alle takket av med blomster på årsmøtet. FOTO: Fridgeir Walderhaug.

Styret for 2021 består derfor av følgende: 

- Arne Sigurd Hansen, leder

- Oddbjørn Johansen, nestleder

- Eirik Molvær, styremedlem

- Knut Mo, styremedlem

- Trine Stensrud, styremedlem (kasserer) (NY)

- Hege Dahl, varamedlem (NY)

- Audun Røyset, styremedlem (leder fotball)

- Carl Johan Pettersen, styremedlem (leder håndball)

- Henning Sæthre, styremedlem (leder hopp)

- Svein Leon Aure, styremedlem (leder alpint)