FORTUNA til Spjelkavik!

 
  • 1 / 3

  • 2 / 3

  • 3 / 3

Det hele begynte lørdag 9. august, da Spjelkavik IL's jenter 12 år, 13 år 14 år og 15/16 år stilte som ballhentere for Fortuna på Color Line Stadion. Her reddet Fortuna 1-1 og ett poeng på overtid.

Søndag 10.aug. tok Camilla Ervik, kaptein på Fortuna, og 6 av hennes spillere turen til Spjelkavik stadion for å kjøre en treningsopplegg for spjelkaviks jenter. 24 jenter fra ogmed 12 år til og med 15 år fikk prøve seg på forskjellige øvelser, hvor Fortunajentene var instuktører.

Fortuna gjorde en kjempejobb, og alle jentene gjorde en kjempeinsats! Etter treninsøkta samlet alle sammen seg i Bunkeren i Vika for litt pizza og sosialt sammen med Fortunajentene. Her fortalte Camilla Ervik litt om hva som skal til for å komme på Fortuna. Trening og egentrening var nøkkelordet her

Eldste jente på Fortuna er 24 og yngste er i dag 15 år; Emilie Nautnes og Cecilie Otterlei, der Cecillie ikke fyller 15 før om 3 uker. Begge disse spiller på dispensasjon fra NFF pga. av at de er landslagsaktuelle. Stort sett er det  lokale jenter som spilte for Fortuna. De som var hos oss denne dagen kommer fra klubber som b.la Blindheim, Ravn, Hessa/Sif og ei hadde også spilt for Spjelkavik !

Spjelkavik IL takker Fortuna for en kjempehelg !!! Se BILDER

Vi ønsker dem lykke til videre i sesongen.

av T B