Mer pengestøtte til Spjelkavik IL!

 

Tafjord og kundene med generøs gave

Publisert: 21.10.2020

-Det skal selges mange vafler for å komme opp i  denne summen, konstanterer Sportssjef for Fotball, Preben Austnes Lorgen når han får overrekt en ny sjekk. Hittil i år har Spjelkavik IL fått tildelt 158 500 kroner fra TAFJORD, via kunder som ønsker å støtte klubben.

Bakgrunnen for denne gaven er at konsernet gir 250 kroner til et lag eller en organisasjon hver gang en kunde inngår avtale om kjøp eller rebinding av internett og TV. Det spesielle er at det er kunden selv som velger hvem som skal få denne gaven. Dette har altså Spjelkavik IL virkelig hatt glede av.

 

Spjelkavik Il bilde nr 2.jpg
Preben A. Lorgen og Torgeir G. Olsen


God hjelp i en vanskelig tid

-Spjelkavik IL er en stor klubb med ca 1 100 medlemmer og mange ulike tilbud. Vi har idretter som fotball, håndball, hopp og alpint, og et stort anlegg med mange fotballbaner, TAFJORD-hallen og hoppbakker som krever vedlikehold, forteller daglig leder i Spjelkavik IL, Torgeir Glomseth Olsen. Han lover at pengene de har fått via sine støttespillere kommer svært god med. De nesten 160.000 kronene de har mottatt så langt, skal brukes til å forbedre aktivitetstilbudet enda mer.

Han forteller at midlene er spesielt kjærkomne i år. På grunn av restriksjoner har de blant annet måttet avlyse begge fotballcupene som er viktige inntektskilder.

- Dette er et fantastisk tiltak og vi setter stor pris på at så mange av TAFJORD sine kunder har valgt å støtte nettopp oss. Så her må vi bare oppfordre alle støttespillerne våre til å benytte seg av dette tilbudet, avslutter Torgeir Glomseth Olsen.