Ny avtale med Sunnmørsposten

 

Spjelkavik IL og Sunnmørsposten har blitt enige om å forlenge samarbeidet.

Publisert: 04.05.2021

Sunnmørsposten er det største mediehuset mellom Bergen og Trondheim. Hovedkontoret er i Ålesund, med lokalkontor i Ulsteinvik, Volda, Stranda og Oslo. 

Dekningsområdet er 25 kommuner i Nordvest: Sandøy, Midsund, Vestnes, Ørskog, Skodje, Haram, Stordal, Norddal, Ålesund, Sula, Giske, Hareid, Sykkylven, Stranda, Ørsta, Volda, Vanylven, Ulstein, Herøy, Sande, Selje, Vågsøy, Hornindal, Stryn og Eid.

Gjennom deres samarbeid med Amedia, streamer de også kampene til herrelaget i fotball i Norsk Tipping-ligaen, noe de har gjort siden 2017. Dette bidrar til at vikapatrioter som ikke har anledning til å se kampene på stadion, likevel har mulighet til å få med seg kampene. I tillegg viser de mange av lagets bortekamper gjennom samarbeidet med Amedia.

Nå skal Sunnmørsposten satse enda mer på streaming av idrett, kultur og nyheter, og vi håper at de tar turen til Borgundhallen når håndballsesongen starter til høsten, i tillegg til å dekke seniorfotballen.

Vi er glade for å få på plass nok en lokal samarbeidspartner!

Ønsker din bedrift profilering, enten i form av arenareklame eller på klubbkolleksjonen, kan dere ta kontakt med daglig leder i Spjelkavik IL på e-post.