Servicebygget blir Myrstadkiosken!

 

Myrstad Mathus og Spjelkavik IL har inngått en 5-årig avtale om navnerettighetene på kioskbygget.

Publisert: 08.03.2021

Tore Lund Steinsholt (Kolonialleder) fra Myrstad Mathus ser stor verdi i å samarbeide med idrettslaget:

Myrstad Mathus er stolt over å ha blitt gitt muligheten til å sponse SIL-kiosken.

Vi har i noen år vært en mer anonym støttespiller igjennom Vikabrødet, hvor 3,- kroner fra salget går til SIL, og har fra oppstart bidratt med ca. 40.000 kroner.

Når vi så/ser det gode arbeidet som legges ned hos den den nye ledelsen, og av de frivillige, i SIL gjør det at vi ønsker å bidra mer ved å bli en synlig samarbeidspartner.

Vi kommer til å bidra med vår kompetanse på både mat og rutiner.

Kiosken vil få implementert nye Trygg Mat-rutiner basert på det som benyttes i butikken vår og vi vil bistå SIL med utvikling av meny og salg i kiosken.

Vi tror og håper at Myrstad-kiosken til SIL vil bli et nytt samlingspunkt for ungdom hvor de kan få seg et enkelt måltid før trening.

Partneransvarlig Kimy H. Fagermo og daglig leder Torgeir G. Olsen sier følgende: Myrstad Mathus er en viktig hjørnesteinsbedrift i Spjelkavika. Vi vet at et stort antall av våre medlemmer handler hos Myrstad Mathus opptil flere ganger i uka, og det å kunne være med på å videreutvikle kiosken og hva vi kan tilby til gjester og publikum under kamper og cuper, er noe vi syns er kjempespennende å gjøre sammen med Myrstad Mathus.