Spjelkavik IL og Tafjord forlenger samarbeidet

 

En viktig lokal støttespiller signerer ny avtale med Spjelkavik IL

Publisert: 03.05.2021

Tafjord og Spjelkavik IL henger sammen. Du ser logoen på ryggen til draktene, og på kunstgresshallen, som siden 2010 har hatt navnet TAFJORD-hallen.

Tafjord er opptatt av å gi tilbake til lokalsamfunnet, og nettopp det gjenspeiles i avtalen som er inngått. Langsiktighet og forutsigbarhet er viktig for både Tafjord og Spjelkavik IL - derfor er det skrevet en 4-årsavtale, som sikrer forutsigbarhet for begge parter.

Daglig leder Torgeir Glomseth Olsen sier følgende: TAFJORD er en viktig samarbeidspartner for Spjelkavik IL, som vi er kjempeglade for å ha med oss videre. Idrettslaget er i stor vekst, og det at TAFJORD ser alt det gode arbeidet som gjøres i klubben, gjør at vi får gode muligheter til å fortsette den gode utviklingen som idrettslaget er i gang med. Veien videre er spennende, og når TAFJORD er med på reisen, er vi trygge på at idrettslaget er på rett vei når det gjelder vår samfunnsoppgave, som er å skape idrettsglede for alle.  

Nostdahl-olsen-tafjord.jpg
Harald Nøstdahl fra Tafjord og daglig leder i Spjelkavik IL, Torgeir G. Olsen

Som den del av å gi tilbake har TAFJORD nå en kampanje gående, som alle medlemmer i idrettslaget kan benytte seg av, for å støtte idrettslaget. Den kan du lese mer om her