Til alle våre medlemmer, samarbeidspartnere og frivillige.

 

Året 2021 har vært spesielt. I perioder har vi vært i normalsituasjon, med fulle tribuner både i hallen og på stadion, men det har også vært preget av pandemien som fortsatt ikke har sluppet taket. Vi i idretten er vant til å tilpasse oss raskt, og stort takk til alle som har vært med på å skape så god aktivitet som mulig innenfor de rammene som har begrenset oss.

Publisert: 23.12.2021

Frivilligheten er navnet i idrettslaget, og uten de frivillige hadde det ikke vært mulig å få til alt vi gjør i Spjelkavik. Kioskvakter, lagledere, trenere, dommere, kampverter, arrangementsutvalg, dugnadsansvarlig, gjengen på fjellet som får til det mest utrolige - tusen takk for innsatsen i 2021! 

Som daglig leder er jeg stolt av å representere Spjelkavik Idrettslag, og det håper jeg at alle våre medlemmer også er. 

Vi ser fremover mot 2022, og jeg håper inderlig at vi kan komme tilbake til normalen i løpet av året. Full hall, nypreppa løyper, jubelrop på bana og ellers mange gode opplevelser for våre medlemmer. 

For at vi skal kunne være et aktivt og engasjerende idrettslag er det ikke bare frivillige og aktive vi trenger. Gleden av å ha et næringsliv med gode samarbeidspartnere som møter oss med et smil, velvilje og stadig generøsitet booster oss mer en noen annen vaksine kan gjøre. Takk for at dere sier JA!

En riktig god jul og et godt nytt år ønskes dere alle, vi ses i 2022!

Mvh
Torgeir Glomseth Olsen
Daglig leder
Spjelkavik IL