Viktig at næringslivet og idretten står side om side!

 

Vi i Norengros Ødegaard Engros ønsker å gjøre det vi kan for å gi tilbake og for å spille på lag med idretten! Vi mener at det helt klart er et samfunnsansvar.

Publisert: 04.10.2021

Det er viktig at næringslivet og idretten og står side om side, for å kunne tilby et attraktivt lokalsamfunn. Spjelkavik Idrettslag er en stor lokal klubb med et allsidig aktivitetstilbud, så da er det helt klart at vi ønsker å være med å bidra. Vi går med glede inn i et samarbeid de neste tre årene. Mange av våre ansatte og deres barn er også veldig engasjerte i idrett og aktiviteter på fritiden, og det syns vi er ekstra kjekt, sier salgs og markedsdirektør Tore Bigseth. Spjelkavik IL er faktisk min barndomsklubb, og jeg har mange gode minner og opplevelser i klubben fra den gang, skyter adm. Direktør Egil G. Nakken inn. 

NorEngros 2.jpg
En glede å spille på lag med Spjelkavik IL, sier Salgs og markedsdirektør Tore Bigseth og adm. Direktør Egil G. Nakken

NorEngros - Ødegaard Engros:

Ødegaard Engros AS har hovedkontor på Flisnes og ble etablert allerede i 1916. De er et lokalt firma som er en del av NorEngros-kjeden. Det er over 100 ansatte medregnet avdelingene også i Trondheim, Molde, Kristiansund, Steinkjer og Levanger.

Vi i Spjelkavik IL setter enormt stor pris på vår gode samarbeidspartner og oppfordrer våre medlemmer vil bruke Norengros Ødegaard Engros, når varer skal handles inn. Du finner et stort og godt utvalg også i butikken på Lerstad, enten det er privat eller til bedriften.

Vi i Spjelkavik IL ser frem til et godt samarbeid med NORENGROS ØDEGAARD ENGROS AS de neste tre årene!