– TINE Fotballskole bidrar med 1,3 milliarder kroner i inntekt til lokale klubbkasser. Det bidrar til å holde liv i lokalsamfunn og idrettstilbud til landets barn og unge.

 

Ifølge fotballpresident i Norges Fotballforbund (NFF), Lise Klaveness, betyr TINE Fotballskole mye for lokale klubber og breddeidrett rundt om i hele Norge.

 

TINE Fotballskole er en av landets viktigste arenaer for å skape fotballglede blant barn og unge i Norge. I 26 år har 1,5 millioner barn og unge deltatt på TINE Fotballskole. TINE Fotballskole bidrar med 1,3 milliarder kroner i inntekt til lokale klubbkasser. Disse midlene er avgjørende for å holde aktivitet i gang i lokalsamfunn og idrettstilbud til landets barn og unge, og er et uvurderlig aktivitetstilbud som betyr mye for norsk fotball, sier Lise Klaveness.

 

Levende lokalsamfunn

Denne sommeren skal 70 000 barn og unge i hele Norge delta på sommerens fotballskoler på 447 steder – fra Lindesnes i sør til Nordkapp i nord.

 

I en årrekke har TINE og NFF samarbeidet om sunne og gode vaner hos barn og unge.

 

– Idrettstilbud i små og store klubber bidrar til levende lokalsamfunn landet over, på akkurat samme måte som TINE-bøndene tjener samme oppdrag ved å produsere melk fra nord til sør. Inntektene fra TINE Fotballskole bidrar til ekte idrettsglede, bedre aktivitetstilbud og tilrettelegger for sunt kosthold hos barna våre – uansett hvor i landet de bor. Her gjør vi en forskjell for både små og store – det gjør meg utrolig stolt sier konsernsjef i TINE, Gunnar Hovland.

 

– En laginnsats fra lokalmiljøet

Bak arrangementene står det mange frivillige, trenere og foreldre som legger ned en stor innsats.

 

– TINE Fotballskole er virkelig ekte laginnsats fra lokalmiljøet. I samarbeid med TINE og NFF er det mange frivillige som står på for å gjennomføre årets fotballeventyr rundt om i landet, og de må jeg få takke, sier Klaveness og fortsetter:

 

– Uten innsatsen fra dere frivillige ville det ikke vært mulig å arrangere 447 fotballeventyr. På vegne av norsk fotball: Takk! Dere gjør en viktig innsats for sunne og gode vaner hos barn og unge i Norge, avslutter Klaveness.  

Har du ennå ikke meldt på årets Tine Fotballskole? Det er ikke forsent. 

Påmelding og info i link.