Molde 2- Spjelkavik IL- 06.05.24, 19:00

3 divisjon

5.runde

Sluttresultat 0-4

 

Årets første seier!

Vika kan si seg godt fornøyde med kampen mot Molde 2 på mandag. På bortebane dominerer Spjelkavik IL, og etter 25 minutter setter Erik Leandersson ballen godt plassert ned i høyre hjørne. Molde 2 skaper lite og kommer kun til en sjanse før pause. Dermed tar vi med oss en 0-1 ledelse inn i garderoben.

Spjelkavik dominerer

Heller ikke etter pause stemmer det for Molde 2. Vi kan derfor igjen juble når Andreas Glomseth Olsen setter inn mål nummer to, etter 56 minutter spilt, etter en liten tørkeperiode som har vart siden 10.09.2022. Vi fortsetter å kjøre på og scorer ett tredje mål 12 minutter senere, Erik Leandersson med sitt andre mål for dagen, og stillingen er nå 0-3.

Seieren var så godt som sikret, men Ruben Kolseth Meyers var ikke ferdig. Han driblet seg forbi motstandere på nydelig vis og avslutter med ett fint skudd. Dermed var stillingen 0-4 til Vika, og vi kan være stolte over dagens prestasjoner.

Den gode prestasjonen gjør at vi klatrer opp på en 6.plass, på plassen foran Molde 2. Vi oppfordrer derfor alle til å ta turen, og støtte oss på vår neste hjemmekamp nå førstkommende lørdag, 11.05.24. Da møter vi Skedsmo som for øyeblikket ligger nederst på tabellen. Det lukter en ny god prestasjon og seier!

Se hva Ruben Myers og Adrian Amdam sier om kampen her (lenke til instagram):