Endelig er det igjen duket for Grasrottrenerkurs i Spjelkavika. 

Fredag 30. september og lørdag 1. oktober, kommer to av kretsens fremste veiledere, Jon Olav Kriken og Vegard Eikrem fra Sunnmøre fotballkrets for å kurse og inspirere. Fredag 1730-2100. Søndag 1000-1600.

Grasrottrener 1 er en introduksjon til fotball for alle nye trenere, og krever ingen forkunnskaper. Kurset er obligatorisk for alle som vil gå videre i Grasrottrenerutdanningen, som er NFF og UEFAs første steg i den formelle trenerutdanningen. Kurset retter seg i første omgang mot trening av de yngste (6–7 år), men inneholder også en intro til temaer som omhandler trening av eldre målgrupper.

Kurset består av totalt tre moduler

Modul 1 – Fotballens verdigrunnlag og prinsipper for god fotballaktivitet

Modul 2 - Treneren som veileder

Modul 3 – Klubben og trenerne

Trenerne skal også gjennom litt e-læring i tillegg til klasseromsundervisning og ikke minst praksis på feltet som er selve rosinen i pølsa. Her skal markører fra egen klubb også i ilden.

Kurset vil bli avholdt på klubbhuset, vi stiller med frukt, litt kjeks og en kaffekopp eller to, kanskje blir det et dikt fra Jon Olav også.

Vi oppfordrer alle trenere i klubben som ikke har dette delkurset til å delta, klubben dekker kursavgiften for alle sine trenere.

Påmelding og mer info her!