Det var helt tilfeldig at jeg fikk vite det. Jeg som trodde jeg fikk med meg det meste rundt A - laget. Laget som jeg liker å kalle «nærmiljølaget.» Men la oss skru tiden tilbake til i sommer året 2023.

 

Det var tidligere daglig leder som sa at nå måtte jeg følge med på TV. SIL fotball hadde altså meldt på et G19 lag til Norway cup. Stammen i laget var spillere som er fast på A laget. Der tok en flott 3. plass.

 

Jeg måtte selvsagt følge opp tipset jeg fikk (Hvor var forresten hjemmesidene til SIL?) og fikk sett alle sluttkampene. På vei til hytta stoppet vi på Grodås for å få med meg kampen om tredjeplassen.

 

Berømmer spillere, ledere og trenere som tok ferien sin uten vederlag for å følge opp de unge lovende som altså utgjør A -  laget. Den som tror at tredjeplass i Norway cup kommer av seg selv må tro om igjen. (Jammen dukket det også opp omtale av laget etter turneringen)

 

Jeg registrerte like etter at 3. plassen var sikret at G19 laget fikk 13 kommentarer og 155 likes. På TV ruta ser jeg mange tilhengere juble og confettien virvler.

Hvor er de samme folkene nå A laget spiller 3. div. kamp på stadion? For all del, jeg har sett flere. Det er på stadion de samme guttene trenger støtte og inspirasjon. Både under trening og kamp. Vi kan ikke bruke tiden vår bedre enn å stille opp for Laget vårt i Nærmiljøet. Vi har et kjempeprodukt i det unge A – laget om vi evner å se det. Laget må få full oppmerksomhet slik at de får utvikle evnene sine her i klubben. A – laget er så å si egenkapitalen til klubben.

 

Trygve 20.11.23