Laget skulle egentlig fly grytidlig lørdag morgen til Oslo, for så å reise videre til Raufoss.

SAS satte dessverre en stopper for den planen, da de hadde satt inn et mindre fly enn først planlagt, noe som førte til at våre gutter ikke fikk bli med nedover.

Snarrådig bestemte spillerne seg for at de kunne kjøre privatbiler nedover, da det ikke var busser å oppdrive.

Med utsatt kampstart med 45 minutter, ankom gutta Nammo Stadion en time før avspark.

I 1.omgang har Halvor Skaro den første muligheten for de for anledningen helhvite fra Spjelkavika, men avslutningen går like utenfor etter et godt slått korridorfrispark. Litt senere er det Erlend Søberg som er nære på, men en fantomredning av hjemmelagets keeper forhindrer scoring. Raufoss 2 skaper lite, noe som viser at det defensive er i orden hos Spjelkavik. Til sist i 1.omgang er det Simon Vågnes som får en god mulighet, men avslutningen stryker stolpen, dessverre på feil side.

Raufoss sin eneste mulighet i 1.omgang kommer ved Mame Mor Ndiaye, men ballen går utenfor.

I 2.omgang starter det med at Sander Finnøy blir felt på 19 meter, men dagens dommer dømmer fordel, og ballen ruller videre til Mats Lervik. Avslutningen hans går over mål.

Raufoss 2, som for anledningen stilte med flere spillere som normalt sett hører til hos 1.laget i OBOS-ligaen, satte inn Emile Dadjo. Han står med godt over 200 kamper i 2.divisjon og OBOS-ligaen, og skulle sette fart på sakene for hjemmelaget. Men, som i første omgang, så er avslutningene for dårlig.

Etter rundt 60 minutter har Spjelkavik fått innkast høyt i banen. Øyvind Hagen kaster langt, og dette kulminerer i en god mulighet for Erlend Søberg, som stupheader ballen i stolpen. Det ville seg altså ikke.

Helt mot slutten av kampen kommer Raufoss 2 på en kontring, Neydson redder det første forsøket, men ballen går til en Raufoss 2 spiller, som forsøker å sette ballen i mål, men der står kaptein Sondre Skulstad og klarerer ballen unna. Dermed ender kampen 0-0, noe som gjør at Spjelkavik fortsatt ikke har tapt siden 30.april.

KAMPFAKTA


Neste kamp for Spjelkavik er førstkommende lørdag kl 16:00 mot Førde på Spjelkavik Stadion.