Etter god respons på mitt forrige nyhetsbrev har jeg forsøkt å samle alt du muligens måtte lure på, eller kanskje trenger å vite om den kommende måneden som engasjert i Spjelkavik Fotball.

Grasrottrenerkurs

I slutten av oktober (foreløpig dato 21. og 22.), tar vi sikte på å arrangere Grasrottrenerkurs her på anlegget, det har blitt noen år siden sist og vi gleder oss veldig til å ta i mot flinke og erfarne veiledere i fra kretsen. Vi skal lage en fin ramme rundt kurset, med spillere fra egen klubb som markører. Vi ber om at alle som ikke har grasrottrenerkurs setter av denne fredagskvelden og lørdag formiddag for det blir et lærerikt kurs. Påmelding og mer info kommer når alt er avklart. 

Lampholmen Cup

Lampholmen Cup nærmer seg med stormskritt. 17. og 18. september blir det storinnrykk på anlegget, da 150 lag i de forskjellige klassene gleder seg til to dager med fotball og cup. Det er stadig plass til nye lag. Påmelding finner dere her.

Dommerkurs og dommere

I forbindelse med høstens Lampholmen Cup, undersøkte vi om det var stor nok interesse for et ekstra klubbdommerkurs, det viste seg at vi har fått dekt behovet med kurset vi hadde på vårparten tidligere i år med bare seks interessenter til et høstkurs, disse må smøre seg med tålmodighet til neste vår.

Ellers hva angår dommerstanden i klubben har vi stadig mange flinke dommere ute på feltet, men en episode på forrige helgs miniturnering viser at vi fortsatt har en vei å gå, når det gjelder å overholde fair-play og foreldrevett-reglementet. Episoden var det ingen fra vår klubb som sto for, men dommeren har tilhørighet her. Enda et eksempel på at det ikke er lett å være ung dommer i dag, selv på miniturneringer. Utrolig nok. Fortsett å være gode forbilder for barna, og ta vare på dommerne (barna/ ungdommene) våre!

Garderobebygg og anlegg

Om du har et observant øye har du nok fått med deg at byggingen av fundamenter til det nye garderobebygget er godt i gang. Obligatorisk for alle byggeprosjekter er det å utsette ferdigstillelse, og garderobebygget er selvfølgelig intet unntak, montering er ventet å begynne i uke 37 og ferdigstillelse i uke 37/38.

Den gamle tribuna er revet og plukket fra hverandre av seniorgruppa med Trygve Aarøy i spissen. Gjenbruk er i vinden og tribuna har gått igjennom en resirkuleringsprosess og blitt til en flott veranda snekret sammen av våre eminente handy-man Hans Petter.

Administrasjonen

Etter en lengre tids pappa-perm, står sportskoordinator Preben klar på startstreken for å stupe inn i høsten med akademi, trenerveiledning og det som hører til. Preben er tilbake i 100%-stilling f.o.m førstkommende mandag 5. september.

FFO/ FFO+

FFO og FFO+ er godt i gang, vi ligger an til rekordmange påmeldinger i år, og det er tydelig at vi har truffet godt med produktene våre både hos foreldre og barna. I løpet av en uke har vi ca. 60 forskjellige barn innom, og påmeldingene fortsetter å komme inn. Alle som én koser de seg med fotball, der lek og læring, satt i høysetet, gjennomsyrer alt vi gjør. En stor takk til Marco og Neydson som leder et knippe flinke instruktører til å ta godt vare på fremtiden. 

Skulle det være flere ting som dere måtte lure på er jeg tilgjengelig for å svare på spørsmål på

E-post: thomas@spjelkavikil.no

Tlf: 47909118

Ha en fin september-måned!