Omsider er sommeren på hell om det i hele tatt har vært noen, gradestokken har så vidt krøpet over 17 grader og overvannet på gressbana, vitner om en våt sommer. Noe sikkert alle har fått kjenne på kroppen. Jeg håper dog, at alle har fått slikket nok mengder sol og is sånn at kropp og sinn er klar til å ta fatt på høsten, og det eventyret det kommer til å bli.

Jeg selv har fått lov til å være med på en av sommerens store klassikere, nemlig Norway Cup. Her deltok flere Vika-lag som kjempet iherdig i gruppespill og sluttspill. Oppturer og nedturer skapte nye og sterke bånd mellom venner og lagkamerater som har fått gode minner for livet. 

Sommercamp

Allerede i neste uke (uke33), ønsker vi å arrangere Sommercamp. Per nå er vi ni påmeldte, noe som dessverre er altfor få til å gjennomføre. Påmeldingsfristen er flyttet til onsdag 10. august, og jeg vil oppfordre alle som sitter på gjerdet til å melde seg på umiddelbart!

Vi planlegger tre intense dager med doble økter, turneringsspill, god mat og vi skal selvfølgelig også leike oss.

Påmelding og mer info finner dere her. Ta kontakt med undertegnede ved spørsmål.

Seriestart

Med sommeren over, nærmer også høstsesongen seg med stormskritt. Herrelaget er de første som skal i ilden for Spjelkavik sin del, de møter Volda borte førstkommende lørdag 13. august.

Husk på fair play-reglene, foreldrevett-reglene og generelt god oppførsel når vi er rundt om og på eget anlegg. Vær gode forbilder for egne og andres barn. Vi representerer en stolt klubb.  

Seniorlagene

A-Herrer - Volda borte lørdag 13. august.

Rekrutt Herrer - Vanylven borte søndag 14. august.

A-Damer - Herd 2/ Stordal 2 borte onsdag 17. august.

Ungdomslagene

G19 - Volda borte mandag 15. august.

J17 - Aksla/Guard borte mandag 15. august.

G16 - Brattvåg/Ravn/Norborg hjemme fredag 19. august.

J15 - LIL/MSIL/FIL 2 hjemme onsdag 17. august.

G14 - Godøy/Giske hjemme tirsdag 23. august.

J13 - Godøy/Giske borte tirsdag 23. august.

G13 - Langevåg hjemme 26. august. 

Barnefotballen

Når høstsesongen i barnefotballen starter, begynner kampene samtidig med skolestart, 22. august.

Denne mandagen skal lag fra J11 og G10 i aksjon mot henholdsvis Ørskog, SIF/Hessa, og Emblem.

Deretter går det slag i slag for de andre lagene gjennom uka.

Lampholmen Cup

Cup-komiteén er allerede i gang med å planlegge et av høstens store arrangement her på Idrettsanlegget. Lampholmen Cup går av stabelen lørdag 17.og søndag 18. september. Aldersgruppe 6-12 år.

Dommerkurs

I forbindelse med Lampholmen Cup, lurer vi på om det er ønskelig med et klubbdommerkurs. Det var noen som ikke fikk tatt når vi hadde kurs tidligere i vår. Og noen hadde ikke fått med seg at det skulle vær. Det er derfor laget en interessepåmelding som dere kan melde på i her. Blir det flere enn 12 interessenter søker vi kretsen om kurs. Foreløpig frist for å melde  interesse 1. september. I påmeldingsskjemaet er det mulig å være med på påvirke hvilken kursdato man lander på.

Interessepåmelding her.

Trener og lagledermøtet

Det er planlagt et nytt trener og lagledermøte nå i august/september, tilsvarende det vi hadde før sommeren. Her må samtlige lag være forberedt på å stille minimum en representant.

Umbro Høstcamp

I uke 41 arrangerer vi høstcamp i Sparebanken Møre Arena, i samarbeid med Aksla IL, i år er det Akslas tur til å være hovedarrangør og den heter i år derfor Umbro Høstcamp. Årets format er ikke 100% spikret enda, men det er god grunn til å tro at det blir veldig likt fjorårets camp, som gikk over tre dager (man-ons), for aldersgruppen 8-14 år, og åpningstider 09:30-15:00. Med buss fra Moa innom Ratvika tur/retur. 

FFO og FFO+ 

FFO og FFO+ starter opp i uke 34, FFO+ fortsetter med økter tirsdagen til etter høstferien da sesongen er over, deretter blir det pluss-økter både tirsdag og fredag.

Det blir flere nye ansikter på både FFO og FFO+ og vi gleder oss til å møte alle, både nye og kjente.

Påmeldingslenker og mer info til hvert produkt under.

Påmelding FFO

Påmelding FFO+

For de som allerede er i FFO-systemet trenger man ikke melde på på nytt, men meld fra til undertegnede om det ønskes endringer.

Garderobebygget 

I forbindelse med det nye garderobebygget blir første spadetak tatt denne uken (uke 32). «Gamlekiosken» er allerede revet og tribunen i vest, nord for bunkersen vil følge ganske raskt. 

Svinø vil ha en del maskiner og utstyr stående på parkeringen ved bunkersen i byggeperioden og det vil derfor bli en del mindre parkeringsmuligheter her, bruk derfor alternativene ved Tafjordhallen, klubbhuset og turheisa om det skulle bli fullt her. Vær vennlig å Ikke parker langsmed veien ved kioskbygget.

Bygget skal stå klar til bruk i uke 36.

Ønsker alle en god sensommer og høst når den kommer! Ta vare på hverandre og klubben vi alle er en del av. Ta kontakt om det er spørsmål.

Om det kan vente

e-post: thomas@spjelkavikil.no

Om det haster

Tlf. 47909118

Mvh

Thomas Bjermeland