Seriestart er rett rundt hjørnet og tirsdag 11. april spiller Senior Herrer borte mot Molde 2 i årets første kamp. Her på anlegget møter de Elverum lørdag 15. april. Kampen spilles på kunstgresset og det blir åpen kiosk og speaker. Anlegget vårt går igjennom noen oppgraderinger og det er derfor litt utfordringer knyttet til adkomst og tribunesituasjon. Tribunen sør for kunstgresset er dog fullt brukbar for de som ønsker å benytte seg av denne.

Damelaget er meldt opp i 3.divisjon i 2023 og starter sesongen onsdag 26. april hjemme mot Blindheim. Det blir spennende å se hva et ungt vika-lag kan få til i årets sesong. 

Mandag 17. april er det sesongstart for lagene i barne- og ungdomsavdelingen, og anlegget kommer til å være fylt med god fotballaktivitet i 18:30 tiden hver dag. Deretter går det slag i slag frem til sommerferien i slutten av Juni. 

16. og 19. april (søndag og onsdag), er det duket for grasrottrenerkurs del 2 på anlegget. Alle trenere i SILFOT som ikke innehar dette kurset oppfordres til å melde seg på. Kurset er satt sammen av fire moduler som tar for seg temaene laget som en del av klubben og NFF, treneren som veileder, spillets idé, og keepertrenerkurs del 1 for barnefotballen. Kurset består, som tidligere, av fire timer e-læring, 12 timer praksis med lærer og åtte timer teori med lærer. Kurset blir avholdt på klubbhuset. Påmelding og mer info her.

10. april sesongåpner Aafk mot Vålerenga på Color Line Stadion, i den anledning har vi fått 400 billetter som kan fordeles i egen klubb, om du og ditt lag har lyst på kamp denne dagen kan du sende en e-post med bestilling til thomas@spjelkavikil.no

Onsdag og torsdag i uke 15 (12. og 13. april) er det oppstart for 6 åringene i Tafjordhallen. Her stiller representanter fra yngres utvalg samt instruktører fra Telenor Xtra FFO for å lose barn og foresatte gjennom den første økta. Vi ønsker alle barna født 2017 velkommen til SIL. 

Alle medlemmer i SIL ønskes en riktig god påske.