1. desember snek minusgradene seg over anlegget vårt og dekte gress, kunstgress og hall med et lag av frost. En flott påminnelse på at vi nå går inn i vintermånedene.

Banedagbok

Etter mye sparring frem og tilbake, gode konstruktive samtaler og dusinvis av hensyn å ta, har trener og lagleder gruppa i samråd med meg som klubbkoordinator, fått jobbet frem en ny banedagbok. Med over 500 barn, unge og voksne som skal innom anlegget vårt flere ganger i uken, er det liten tvil om at det er en vanskelig kabal som skal gå opp. Man er helt avhengig av at alle er med å gi og ta litt, noe jeg tror vi har fått til denne gangen.

Banedagboken har vært gjennom en kort prosess i sportslig- og yngres utvalg og trer i kraft fra mandag 5.12.

Klubbkoordinator Thomas på flyttefot

Klubbkoordinator har flyttet jobb-adresse. Der jeg før kunne treffes på det lille kontoret på bunkersen, har jeg nå flyttet inn på større og flott kontor på Myrstad-bygget. Noe som betyr at administrasjonen endelig er samlet. Her kan jeg stort sett treffes hver dag fra 09:00 til 16:00

Dommeravslutning

24. november hadde dommerne i SIL avslutning på bunkersen. I år var det rekordmange dommere påmeldt samlingen som markerte slutten på årets sesong med god dømming, med hele 35 deltakere slo man rekorden med 15 flere enn i fjor. Tross liten nedgang i antall dommere i gruppa, har antall aktive dommere økt, hele 54 dommere av en gjeng på 61, har dømt i årets sesong. 

Tilbakemeldingene fra dommerne på sesongen som har vært, var veldig positive.

Engasjerte dommere på avslutning
Engasjerte dommere på avslutning


SILFOT inviterer til Julebord på SIL-huset.

16. desember inviterer Spjelkavik Fotball til Julebord på SIL-huset i Myrdalsvegen. Sportskoordinator Preben og Julenisse Roar Jønsson står i bresjen for en flott avrunding på fotballåret 2022. Det blir god julemat fra Myrstad Mathus, musikk og nydelig julestemning. Påmeldingsfristen er 6. desember og påmeldingsskjema finner du her.  

Telenor Xtra samling

Søndag 20. november var klubbkoordinator på Telenor Xtra samling på Ullevål, i regi av NFF. Et flott og intensivt inspirasjons-seminar, med fokus på fotball for alle, nettmobbing og presentasjon av FFO-en til Haslum Fotball. Seminaret ble kronet med landskampen Norge - Finland.

IMG_8604.JPG


FFO-avslutning

Onsdag 21. desember er det årets siste dag på Fotballfritidsordningen. FFO-gjengen inviterer til julegrøt på klubbhuset for alle FFO- og FFO+’ere. Det blir tall under skåla (mandel i grøten substitutt), litt konkurranser og selvfølgelig barna mot voksne. Vi håper så mange som mulig tar turen. Arrangementet finner du i Spond.