Treningskamper A-lag herre

A-lag herrer har fått spikret nesten alle sine treningskamper.

18.02 kl. 15:00 - SIF/Hessa

03.03 kl. 18:30 - Brattvåg

11.03 kl. 14:00 - Hødd 2

18.03 kl. 14:00 - Kristiansund BK 2 

31.03 kl. 18:30 - Bergsøy 

Alle kampene spilles på Spjelkavik Stadion og har fri inngang. Her er det mange gode muligheter til å bli kjent med vår nye trener Kenneth Moldskred og hans menn før sesongstart 11.april. 

KennetMoldskred.jpeg
Kennet Moldskred er ny trener for herrelaget i 2023

Kvalikkamper ungdomslag

G16 og G19 har startet på vinterkvalifiseringen som skal avgjøre hvilke lag som skal spille 1.div neste år i sin klasse.

G16 har foreløpig spilt to kamper. Det ble et 4-3 tap i Sparebanken Møre Arena mot Rollon, og en overbevisende 5-0 seier mot Sykkylven på hjemmebane, lørdag 4. februar venter Bergsøy.

G19 har foreløpig kun spilt en kamp, den foregikk i Sparebanken Møre Arena  der de slo Langevåg 3-1. Neste motstander er Brattvåg/Norborg/Ravn i SBM Arena Søndag 5. februar

Neydson da Silva flytter på seg

Etter at han kom til Spjelkavik i 2021, har Neydson fått et jobbtilbud i Sunndalsøra der totalpakken gjorde det vanskelig å si nei. Etter 39 offisielle opptredener i Spjelkavikdrakta har brasilianeren fra Romsdalen flyttet nærmere sine røtter. Vi takker Neydson for sin innsats for Spjelkavik, både som spiller i senior-fotballen, trener i ungdomsfotballen og instruktør på fotballfritidsordningen. Lykke til videre!

IMG_8204.JPG
Vi takker Neydson for innsatsen og ønsker lykke til videre!

SILFOT søker flere frivillige 

Peter Brusdal søker på vegne av valgkomiteen etter flere frivillige til å bidra inn mot SIL-fotballen. Det ønskes primært frivillige inn i roller i styret, arrangementskomite, yngres utvalg og dugnadskomite. Men er det noen som ønsker å bidra med andre ting, skal en ting være helt sikkert, det er plass til alle som ønsker å bidra i Spjelkavik Idrettslag. 

Lagledere oppfordres til å melde inn kandidater til Peter på brusdalpeter@gmail.com eller 90149673. Frist for dette er 19. februar. 

I etterkant av dette er det tenkt et møte på SIL-huset, for å kartlegge behov å avklare ønsker.

Rafael Poiree på SIL-Huset

Tirsdag 7. februar tar Rafael Poiree turen til Spjelkavika for å ha en liten trening med idrettslagets ski-hoppere og alpinister. Deretter klokka 19 blir det foredrag på klubbhuset, denne blir åpen for alle, og påmelding gjøres i Spond.

Les mer om saken her.