Tine Fotballskole

Påmeldingen til årets Tine Fotballskole er godt i gang. Den tradisjonsrike suksessen skal gjentas også i år. Vi gjør oss klare for en fantastisk uke med masse god fotballaktivitet, gode og sunne lunsjer, konkurranser og mye mye mer. Påmeldingen gjøres i Spond. Du finner mer informasjon, og link til påmelding i nettsaken her.

47E85A89-4C4A-46EC-B531-40F31C61D08D.JPG
I fjor også var det stor trivsel på Tine Fotballskole


Garderobebygget er tatt i bruk

I cup-kampen mot Hødd, ble det nye garderobebygget tatt i bruk for første gang. A-laget og administrasjonen hadde stormdugnad i timene før avspark for å få klart de nye lokalene.

Arbeidet med å få garderobene med tilhørende toalett og fasiliteter tilgjengelig for alle er i full gang. En plan og bedre nøkkelløsninger er ventet å være klar snarlig. 

Anleggsarbeidet forsinket - igjen

I begynnelsen av juni skulle det meste av anleggsarbeid på rundt fotballanlegget være ferdig. Det ser det dessverre ut til at det ikke blir. 

Heldigvis er arbeidet kommet et godt stykke å det er mulig å se konturene av hva som skal bli.

Ny dato for ferdigstillelse er foreløpig ukjent. 

IMG_9039.JPG
På begge sider av Vasstrandvegen blir det gangfelt.

IMG_9044.JPG
På bildet kan man tydelig se hvor gangveien skal gå.

IMG_9045.JPG
Over elva nedenfor Tafjordhallen blir det gangbru.


Sparebanken Møre - Inkluderingsfondet

Sammen med Sparebanken Møre har Spjelkavik Idrettslag nå inngått et samarbeid om et inkluderingsfond. 

Inkluderingsfondet viser at både Sparebanken Møre og Spjelkavik IL er sitt samfunnsansvar vel bevisst. Idretten er utrolig viktig for barn og unges mentale og fysiske helse.

Banksjef Andreas Ulvestad er klar i sin tale om viktigheten av idrett og inkludering.

«Idrett er en av de aller viktigste arenaene for barn og unge. Det gir en utmerket mulighet for å lære og utvikle seg både fysisk og mentalt, i tillegg til å være en verdifull sosialiseringsarena. Idrett gir også en følelse av fellesskap og tilhørighet, og det kan bidra til å etablere livslange vennskap. Vi er svært fornøyde i måten Spjelkavik IL bidrar på disse områdene.» 

Gjennom inkluderingsfondet er det mulighet for å søke støtte til blant annet disse formålene:

  • Treningsavgift
  • FFO
  • Fotballskoler/camper
  • Fotballsko/ leggskinn
  • Reiser

Les hele saken og mer om hvordan du søker her.

Sparebanken Møre - Sommercamp

Sammen med Sparebanken Møre skal det også tidlig i sommerferien arrangeres «Sparebanken Møre sommercamp» der det vil bli aktiviteter fra alle undergruppene i SIL. Tilbudet vil bli gratis for alle barn i alderen 8-14 år. Mer info og påmelding kommer snarlig på våre nettsider.

Nye rutiner ved omberamming av kamper på vårt anlegg.

Det er mye trøkk på anlegget vårt, heldigvis. Med så mange kamper og treninger som skal avvikles i løpet av en uke er det viktig at alt går så smertefritt som mulig. I den siste tiden har det vært kamper som har vært omberammet til andre treningstid uten at de berørte har fått beskjed, og som bare har måttet dra hjem etter å ha møtt opp klar til trening. Det er også lag som har fått treningsukene sine ødelagt da det har gått kamper i alle deres treningstider. Derfor har jeg nå laget nye rutiner som gjelder ved omberamming av kamper. 

Følgende rutiner gjelder fra og med 16. mai 2023.

  • Kamper som må omberammes legges til kamptidspunkt på vårt anlegg 18:30, ledig tid i helg, eller til egen treningstid.
  • Om dette ikke skulle være mulig, må man koble på meg som klubbkoordinator., så skal vi se på andre muligheter.
  • Jeg står nå som kontaktperson anlegg og får beskjed om alle omberamminger på anlegget. Omberamminger trenger dermed ikke å sendes til meg lenger.

Om det er spørsmål rundt dette ta gjerne kontakt.