Nyhetsbrev mai

Sesongen er i gang

Kom mai du skjønne milde. 

Våren går inn i sin siste måned. Tross vekslende vær og kalde temperaturer er vårsesongen endelig i gang. Flere ganger allerede har banene på anlegget vårt vært fylt til randen med kamper og treninger om hverandre. Bestemødre som tar bilder av barnebarna i drakt for første gang. 14-åringer som jubler sammen fordi de klarte å trikse ballen i bøtta først i kveldens konkurranse. Fantastiske syn. 

IMG_8967.JPG
Gaute er allerede godt i gang med arbeidsoppgavene.


Torsdag 4. mai hadde Gaute Hole Vik sin første dag på jobben som ny daglig leder for Spjelkavik Idrettslag. Han kommer rett fra jobb på Devoldfabrikken, og gleder seg til å ta fatt på oppgavene som ligger klar. Vi ønsker velkommen.

Gaute kan nåes på tlf: 926 44 904 og e-post: gaute@spjelkavikil.no 

Busengdal har fortsatt stor tilstedeværelse på anlegget vårt. Dessverre byr det på en del utfordringer vi bare må forsøke å holde ut. Resultatet er verdt å vente på. Det blir flott ny gangvei både på oppsida og nedsida av banene, som kommer til å øke trafikksikkerheten, drenering på gressbana er ventet å bli mye bedre og kan forhåpentligvis tåle flere brukstimer enn før. Ny tribune på vollen mellom banene er også i kjømda. Dato for ferdigstillelse er satt til 5. juni, men pga «grunnstøting» ved Lampholmen stadion måtte kassene med sprengstoff frem og dette har forsinket arbeidet noe.

IMG_8969.JPG
Vollen mellom banene ser bedre ut enn på lenge.


26.-30. juni arrangerer vi tradisjonsrike Tine Fotballskole. I fjor var vi over 110 påmeldte. Tine fotballskole går som nevnt over fem dager, hvor det er mulig å velge mellom tre dager og oppover.  Det blir frokost, lunsj, frukt, utdeling av t-skjorte, sekk og diplom. På feltet vil vi holde på med konkurranser, fotballkamper, øvelser av diverse slag, det blir også turer i nærmiljøet samt grilling. Erfaringen tilsier at det er en fantastisk måte å starte skoleferien på. 

Påmelding, program og mer info finner du her.

FFO øker stadig i medlemstall og er et populært og yndet sted for barn som liker å holde seg i aktivitet. Vi ønsker spesielt og øke andelen jenter hos oss. Vi har noen ivrige allerede. Mandager er vi sju jenter fra andre- og tredjeklasse, onsdager er vi tre jenter fra 2. klasse. Vi tilbyr prøvedager for de som er nysgjerrige på konseptet og har lyst å teste det ut. Sjekk ut nettsiden for Telenor Xtra her, eller send e-post til thomas@spjelkavikil.no eller ring 47909118 for mer info.