Endelig er våren i gang og det nærmer seg sesongstart for de fleste av lagene våre.

Noen av lagene J13, J14, J15 og G13, G14 samt G16 har tjuvstartet litt og er allerede i gang med vintercupen. 

Cupen vil gå gjennom hele mars måned, og hjemmekampene finner du i banedagboka. Pass på om egen treningstid er berørt.

Torsdag 16. mars klokka 18:00 er det duket for årsmøte i Spjelkavik IL. Årsmøtet avholdes på klubbhuset i Myrdalsvegen 26, og det er ønsket at så mange som mulig av medlemmer i SIL tar turen.

Førstkommende lørdag spiller A-herrer treningskamp mot Brattvåg kl. 14:00 på Spjelkavik kunstgress. Brattvåg spiller til vanlig i PostNord-ligaen (2.divisjon), og Kenneth Moldskreds menn skal virkelig få noe å bryne seg på. Gratis inngang.

Om drømmen om spill i 3. divisjon er lagt i grus men du fortsatt går rundt med en liten fotballspiller i magen, har Sverke Klausen dratt i gang et lag (Spjelkavik Herrer-3) som skal reise rundt å plyndre i 6. divisjon. Laget er i all hovedsak ganske ungt, bestående av flest født i 2003, men er åpent for alle. Vika 3 har treningstider tirsdager 20-21:30 på kunsgressbana, og torsdager 20-21:30 i Tafjordhallen. 

Torsdag 30. Mars arrangeres det kick-off for dommerne på SIL-huset. Det blir gjennomgang av oppdaterte regler for 2023-sesongen, det blir pizza fra Pizzabakeren og litt sosialt. Etter flere år med målrettet arbeid, har det blitt mange flere klubbdommere i dommergruppa i SILFOT. Gruppen teller nå 60 medlemmer. Invitasjon blir sendt ut i Spond. 

16. og 19. April arrangeres det Grasrottrener delkurs 2 på anlegget. Etter stor suksess med mange deltakere på delkurs 1 i fjor, ønsker vi å øke kompetansen ytterligere blant klubbens mange engasjerte og høyt verdsatte mamma- og pappatrenere. Undertegnede går langt i å love samme oppvartning som i fjor. Påmelding gjøres her.

Torgeir Olsen.jpg
Vi takker Torgeir for tiden i SPJELKAVIK IL


29. februar hadde vår daglige leder i idrettslaget Torgeir G. Olsen sin siste arbeidsdag hos oss. Han fortsetter sitt virke i Aafk-administrasjonen som sportslig administrativ leder for Aafk-akademiet.

Inntil ny daglig leder er på plass, gjør Arne Sigurd Hansen (styreleder SIL) seg tilgjengelig to dager i uka for å håndtere forespørsler og lignende som må tas stilling til av hovedlaget. Eventuelle henvendelser sendes til leder@spjelkavikil.no