Ny måned og ny runde med nyhetsoppdateringer etter en måneds opphold av forskjellige grunner. 

Sesongslutt

Omsider er sesongen over for de aller fleste. Kampene er slutt og man går nå inn i en periode der det er gode muligheter for å trene masse. Nye lag skal smis, andre har spilt sin siste kamp sammen på aldersbestemte lag. 

Avslutningene er i gang allerede. Med pizza på bunkersen eller lignende og prisutdelinger av diverse slag.

Garderobebygg

Garderobebygget er ennå ikke helt ferdig, men det nærmer seg sakte ferdigstillelse. Siden siste oppdatering har Svinø vært på anlegget og lagt rør i bakken til vann, avløp og elektrisitet. Man håpte at bygget kunne stå ferdig til herrelagets siste hjemmekamp, sånn ble det ikke, men det er liten tvil om at det vil stå klart for alle å bruke, til neste sesong.

IMG_8532.JPG

Garderobebygget er straks klar til bruk, ny asfalt har blitt lagt der det har vært gravd opp.

Kvalitetsklubbsamling

11.-13. april skal en delegasjon bestående av daglig leder Torgeir, sportskoordinator Preben, og klubbkoordinator Thomas avgårde på kvalitetsklubb-samling på Åndalsnes. 

Samlingen er i regi av Sunnmøre Fotballkrets og skal innom tema som jentefotball, bærekraft, hvordan få mer og bedre sportslig aktivitet i klubben, samt ledelse og rekruttering av frivillige.

Julebordsesongen på klubbhuset

Tradisjonen tro, når man går over i november, starter også julebordsesongen på klubbhuset. 

De første julebordene har allerede vært arranger. Det vil i denne perioden være mye helgeopptatt på huset, og de som planlegger avslutninger, møter eller lags-samlinger der, kan sjekke utleie-oversikten for å se om det er ledig. Den finner du her. Forlat Klubbhuset i den tilstanden det var når du/dere kom. Sett gjerne bord og stoler på plass igjen. Det blir gjengen på FFO-glad for. 

Tretek-akademiet er i gang

Mandag 31. november var Tretek-akademiet i gang med en sosial samling med presentasjon av innhold, øvelser og regler og forventninger fremover. 

Tretek-sponset pizza.

Tretek-akademiet kommer til å trene mandager og fredager fremover. 

Akademiet er per i dag 26 påmeldte hvorav fordelingen er sju gutter og nitten jenter.

Skulle det høres interessant ut så ta kontakt med Preben A. Lorgen for påmelding. 

FFO+ i gang med fredagsøkter

FFO er i gang igjen med fredagsøkter. Dette går i perioden mellom høstferie og påskeferie. På Fredagene er vi nå 12 motiverte spillere pluss instruktører. Øktene etter høstferien og har vært innom forskjellige tema, blant annet én mot én, der vi allerede ser stor forbedring hos mange av spillerne. Veldig gøy!

Vi ønsker oss flere deltakere både tirsdager og fredager, påmeldingsskjema finner dere her. Ta kontakt med Thomas Bjermeland for spørsmål.