Det vi har gjort denne uken er:

Mandag: Vi møtte opp 09:00 og satte i gang med å planlegge trening til FFO for hele uken. Det tok mere tid enn det vi hadde sett for oss. Når vi hadde kommet i mål med treningene, gikk vi bort til Myrstad. Der handlet vi inn mat til FFO for hele uken. Når vi var ferdige med det, skjærte vi frukt og grønnsaker, i tillegg så lagde vi toast og la frem brød og pålegg. På Myrstad fikk vi spandert lunsj, som vi spiste etter vi var ferdig med å legge fram lunsjen til barna på FFO. Etter at barna var ferdig med å spise, var vi trener for FFO.

IMG_9649.JPG

Vi leder økta


 Tirsdag: Når vi kom, dro vi rett på lageret og sorterte drakter og vester. Det gjorde vi helt lunsj. Det var ganske kaldt så vi måtte ta noen pauser inni mellom. I lunsjen dro vi på Myrstad og kjøpte mat og drikke til lunsjen. Vi dro opp på klubbhuset og spiste lunsjen der. Vi kuttet frukt og planla treningen for FFO+. Etter det pyntet vi til jul på klubbhuset med, juletre og diverse. På slutten av pyntingen kom barna og de skiftet nede i garderobene. Så gikk vi ned og presenterte økta for barna og hadde økta. 

IMG_9638.JPG

Vi slet med å sette sammen beinet på juletreet


Onsdag: Når vi kom kl 9, tok vi et FairPlay-kurs og planla FairPlay-kurs for jenter og gutter 13 og 14. Vi måtte prøve å finne ledig plass på klubbhuset til kurset. Etter det ble Jørgen intervjuet, og det intervjuet ble lagt ut på samme nettside som du leser dette på. Når Jørgen ble ferdig med intervjuet, gikk vi opp på klubbhuset og laget til maten for barna på FFO. Deretter hentet vi barna på skolen, og gikk tilbake til klubbhuset. Der spiste de og vi snakket med de. Når barna var ferdig å spise hadde vi FFO og vi var trenere som tidligere i uka. 

IMG_9643.JPG

Vi besto Fair play-kurset


Torsdag: Denne dagen lagde vi denne nettsaken. Kl 11 dro vi opp i klubbhuset og skulle steke vafler å lage til lunsj. Til slutt holdte vi FFO treningen. 

IMG_9659.JPG

Nettsaken skrives


Tusen takk for at vi fikk tilbringe arbeidsuka her, det har vært en flott opplevelse!

Sander, Eirik, Theodor, Daniel, Jørgen.