Informasjon om Telenor Xtra

Et fritidstilbud for fotballinteresserte barn.

Informasjon om Telenor Xtra tilbudet i Spjelkavik IL

Spjelkavik IL Telenor Xtra FFO er en privat fritidsordning i utformet av NFF som et tilbud for fotballinteresserte barn fra 2.- til 6. klasse tilhørende Spjelkavik barneskole.

Vi tilbyr FFO tre dager i uken mandag, onsdag torsdag. Vi henter barna når de slutter på skolen og holder åpent frem til klokken 17 alle dagene. Vi følger skoleruta til Ålesund Kommune.

Vi holder til på SIL´s-idrettsanlegg, her har vi et stort klubbhus (SIL-huset) med kjøkken, garderober og spisesal til rådighet. Vi disponerer Tafjord-hallen som tillater oss å spille fotball i alt slags vær. Er det derimot fint vær tar vi tilhold på nabo-feltet Lampholmen Stadion. Anlegget har også flotte turmuligheter som vi benytter oss av.

Alle barna som går på FFO, kan bestille seg utstyr fra Telenor Xtra. 

Utstyr kan bestilles her. Egenandelen på 100,- dekkes av klubben.En typisk dag hos oss:

12:25/13:10 - Henting på barneskolen, vi går til klubbhuset i all slags vær. Deretter er det lunsjbuffet på klubbhuset, brødmat med godt og variert pålegg.

14:00 - Leksehjelp og brettspill. De fleste barna hos oss er med på leksehjelp, spesielt tidlig i uka er det kjekt å få hjelp med leksene og få god tid til å gjøre ferdig leksene. De som ikke er på leksehjelp, tegner eller holder på med brettspill, sjakk er en slager.

14:30 - Frilek. Etter at barna har fått i seg mat, og gjort lekser eller lignende, er det på tide å riste løs. Vi tar med oss alle barna ut, enten i Tafjord-hallen eller på Lampholmen Stadion hvor vi setter ut utstyr og barna får leke seg på egne vilkår, dette inspirerer til mye god fotballaktivitet. 

15:00 - Den organiserte delen av fotballøkta starter. Instruktørene styrer leken og vi går inn i gode deløvelser samt spill som matcher ukens tema. Øvelsene og tema har som oftest fokus på å utvikle individuelle ferdigheter innenfor fotballen, som f.eks pasning og føring. Dette er vår kjernetid og vi ønsker at alle barna deltar på hele fotballtreninga.

16:00 - Vi avslutter fotballtreningen, alle barna hjelper til å rydde. Deretter står det ferdig oppskjært frukt til barna. De som skal videre, kanskje direkte på ny fotballtrening eller andre aktiviteter kan lage seg toast. 

17:00 - Vi stenger, og har forhåpentligvis sendt hjem barna, med gode opplevelser, gode minner og masse fotballglede.Priser

Prisene er per måned og fakureres forskuddsvis den 15. hver måned. For et år med FFO betaler man for 10,5 måneder hvor august faktureres halv pris.

1 dag i uken 950,- pr mnd.

2 dager i uken 1350,- pr mnd.

3 dager i uken 1650,- pr mnd.

Ved oppsigelse er det én måned oppsigelsestid som regnes fra den 1. påfølgende måned.

Ved oppsigelse etter 1. april må en betale for plassen ut juni måned. Oppsigelse og endring av plassen gjøres i Spond under fanen "betalinger".Visjon og Målsetting

Ved å tilby Telenor Xtra FFO hos oss i Spjelkavik IL, ønsker vi å kunne bidra til bedre folkehelse både fysisk og psykisk. Det er viktig at barn og unge, både gutter og jenter er i daglig aktivitet. FFO-treningene utformes som et supplement til lagstreningene, og det er ingen problem å delta på begge deler.

I tillegg til dette ønsker vi å inspirere til et sunt og næringsrikt kosthold, samt bidra til å påvirke til et positivt fokus på lekser. 

Vi har mange eksempler på at FFO er en god arena for å utvikle seg sosialt. Her møter man, og blir kjent med gutter og jenter på tvers av klasser og klassetrinn. Vi har trygge og forutsigbare rammer i form av FFO´s 10 bud barna selv har vært med å utforme. De finner du lenger ned på siden.

En del av NFF´s ambisjoner med å lansere Telenor Xtra var at det skulle være med å bidra til å utvikle norsk fotball. I vår egen klubb ser vi at deltakerne på FFO får mengdetrening med kvalitet som gjør at de utvikler seg fotballmessig mye tidligere enn før. 

10BudFFO.jpg


Påmelding og medlemsystem

I Spjelkavik IL bruker vi Spond som vårt klubbverktøy og FFO er ingen unntak, påmelding, betaling og melding om forfall foregår alt i Spond. 

Link til påmelding finner du nederst på siden.

Fikk du ikke svar på det du lurte på?

Ta kontakt med Klubbkoordinator og FFO-leder Thomas Bjermeland

Informasjon om Telenor Xtra FFO+

Et litt mer spisset tilbud for de litt eldre.

Informasjon om Spjelkavik IL Telenor Xtra FFO+

Spjelkavik Telenor Xtra FFO+ er et tilbud om ekstra treninger for barn fra 4.-6.-klasse. Tilbudet er for alle som ønsker å trene mer i tillegg til lagstreninger. Vi stiller litt større krav til tilstedeværelse og innsats, men fokuset ligger fortsatt på å ha det gøy med fotball. Uansett hvilket utgangspunkt man har er man velkommen her. I motsetning til FFO for 2.-6.-klasse er det på FFO+ ingen barnepass. Fokuset og energien går alt inn i økta.

I sesong, fra påskeferie til høstferie, har vi tilbud om trening en gang i uken, disse treningene er lagt til tirsdager. Fra høstferie til påskeferie tilbyr vi treninger to ganger i uken, tirsdager og fredager. 

FFO+ har tilhold på møterom nord på SIL-Huset, og benytter garderober i kjelleren, er det dårlig vær trener vi i Tafjord-hallen. Om været tillater trener vi ute på Lampholmen stadion.

I SIL har vi valgt å legge FFO+ under Telenor Xtra paraplyen, for at barna skal kunne få mulighet til å bestille utstyrspakke. Den kan du bestille her.En typisk dag på FFO+:

14:00 - Vi åpner. Oppskjært frukt er satt fram og dagens økt, samt gruppeinndeling settes opp på tavla.

14:30 - Treningen starter.

16:00 - Rydding og oppsummering av økt. Vi stenger.Priser

Prisene er per måned og faktureres forskuddsvis den 15. hver måned. For et år med FFO betaler man for 10,5 måneder hvor august faktureres halv pris.

1 dag i uken 299,- pr mnd.

Ved oppsigelse er det én måned oppsigelsestid som regnes fra den 1. påfølgende måned.

Ved oppsigelse etter 1. april må en betale for plassen ut juni måned. Oppsigelse og endring av plassen gjøres i Spond under fanen "betalinger".Visjon og Målsetting

Målet med FFO+ er å kunne tilby gode økter med kvalitet, til de barna som har lyst å trene mer. Vi har erfarne og gode instruktører som ønsker å skape mestring gjennom gode øvelser og treninger. FFO+ er også en god arena for de som ønsker å forberede seg til kretsens satellitt-samlinger.Påmelding og medlemsystem

I Spjelkavik IL bruker vi Spond som vårt klubbverktøy og FFO+ er ingen unntak, påmelding, betaling og melding om forfall foregår alt i Spond. 

Ansatte Telenor Xtra FFO

Marco I. Jønsson

Marco I. Jønsson

Nestleder Telefon: 46673514
Sander S. Finnøy

Sander S. Finnøy

Instruktør
Martin F. Alnes

Martin F. Alnes

Instruktør
Linnea I. Jønsson

Linnea I. Jønsson

Instruktør

Daniel F. Bjørkavåg

Instruktør

Serah S. Hårvik

Instruktør