Nyheter håndball

Takk alle frivillige!

Hei kjære medlemmer! I dag er det FNs dag for frivillige, og da passer det fint å rette litt ekstra oppmerksomhet for noen av de aller viktigste i klubben vår.

Foredrag og aktiviteter i Spjelkavik IL

I samarbeid med Sparebanken Møre har klubben som mål å hindre frafall i klubben, og har med dette planlagt en rekke aktiviteter som kommer medlemmene våre til gode i årene som kommer. Dette er det som skjer i høst/vinter.

Extra Førde Cup 2023

Noen av våre kjekke Spjelkaviklag var i helga på Extra Førde Cup 2023.

Ny hovedtrener Spjelkavik håndball

Spjelkavik IL ansetter erstatter for Peter Pucelj som har vært hovedtrener siden 2019. Ny hovedtrener i 100% stilling er Igor Koprivica som forrige sesong trente Nøtterøy i 1 div.

Årlig Møte i håndballgruppa

Alle våre medlemmer er velkommen til Årlig Møte førstkommende torsdag 16. februar 2023. Har dere saker som dere ønsker vi tar opp, sendes det til handball@spjelkavikil.no. Møteinnkalling er tidligere sendt ut på Spond.

H2: Seier i lokaloppgjøret!

Vika-guttene spilte sesongens første derbykamp mot Bergsøy i går. Kampen ble spilt foran en fullsatt Borgundhall.

G16 og G18 kvalifisert for Nasjonal Serie!

I helgen spilte Vikaguttene Bring- og Lerøy kvalifisering og for første gang i klubbens historie kvalifiserte både g16 og g18 seg til nasjonal serie samtidig.

Har du lyst å spille håndball?

Vi starter opp med minihåndball for 2. klassinger i skolekretsene i Spjelkavik, Åse og Lerstad. I tillegg har sesongen for 3. og 4. klassinger startet opp. Ta med en venn og kom og prøv - håndball er kjempekjekt.

Lerøy-kvalifisering 22/23

Spjelkavik håndballgutta inviterer alle til Lerøy-kvalifiseringen som spilles i Hatlanehallen lørdag 10. september.