Bring guttene har spilt turnering i Trondheim mot Alta og Kolstad. Gode prestasjoner har plassert dem på førsteplass på tabellen som brakte billetter til den nasjonale Bring-serien.

Alta-Spjelkavik, 19-27 (toppscorer ble Håkon Måsøval-Jensen og Matheo Kiran Ness med 7 mål.

Spjelkavik-Kolstad, 37-32 (beste målscorer ble Matheo Kiran Ness med 9, Håkon Måsøval-Jensen 8 og Theodor Bergseth Husøy med 7 mål).

 

Matheo Kiran Ness: Jeg synes at helgen var veldig bra gjennomført og alle guttene bidro til 2 gode kamper👍 Alle sammen var i toppform og målvaktene gjorde det veldig bra. Jeg tror at hvis vi fortsetter å spille slik vi gjorde i helgen kan vi gjøre det veldig bra denne sesongen.

Håkon Måsøval-Jensen: Helgen har vært bra, med masse bra spill og og prestasjoner. Det hva tydelig at vi har mye mer å lære å øve på. Men jeg føler at hele lage presterte på et veldig bra nivå, forsvar og angreps messing

Bring-kvalik1.png

Lerøy-guttene har spilt turnering i Kjelsås, Oslo. Ved siden av hjemmelaget og Vika deltok også Falk Horten og Åsane i turneringen. Turneringen var veldig interessant, med godt håndballnivå og mange vendinger. Ingen lag skilte seg ut og alle kunne vinne mot alle. Samtidig var det veldig godt organisert og derfor gikk ikke spillerne/lagene glipp av noe. Stor takk til Kjelsås håndballklubb!

Spjelkavik - Åsane 21-26 (Gard Lausund Sund og Sigurd Austnes Helland ble toppscorer med 6 mål)

Falk Horten - Spjelkavik 26-20 (Gard Lausund Sund 6 og Petter Nygaard Eikrem 5)

Kjelsås - Spjelkavik 21-27 (Petter Nygard Eikrem scoret 8 mål)

 

Gard Lausund Sund:  Å kvalifisere seg til Lerøy er veldig kjekt. Vi har trent hardt, og med et ungt lag med mange nye spillere, er det stas å nå så langt. Mye av grunnen til at vi har kvalifisert oss til å kjempe med de beste lagene i Norge, er et godt trenerteam, flott samhold og målrettet trening.

 Sigurd Austnes Helland: Lerøy helgen var en veldig kjekk og spennende helg hvor vi lærte mye som lag. Helgen startet med to knepne tap mot Åsane og Falk Horten hvor vi klart underpresterte. Dette var ekstra surt når vi til tider viste gode tendenser. Den tredje og siste kampen var det vinn eller  forsvinn. Med coaching i verdensklasse og et lag som blødde for drakta dro vi seieren i land med 6 måls margin.

Peter Pucelj: Turneringen var ganske jevn, og det var veldig lite kvalitetsforskjell mellom lagene. Et bevis på det er den lille målforskjellen i kampene og at alle vant minst én gang. Vi har sett våres egen utviklingsretning på første Lerøy-kvalifisering. I denne kvalifiseringen fortsatte vi med samme retning og spilte bedre i hver omgang/kamp. Derfor var prestasjonen vår best på det siste kampen, når spilte vi ganske rutinert og hadde kontroll gjennom hele kampen. Jeg er veldig stolt av alle spillerne og spesielt av 04-guttene som tok et stort ansvar på ryggen og tok oss med til Lerøy-serien. Jeg må også takke alle i trenerteamet og støtteapparatet som har hjulpet oss på veien. Vi gleder oss alle til de neste kampene.