Mye action både i Spjelkavikhallen og Borgundhallen i helgen.

Lerøy-Melhus
Foto: Jon Forberg


I Borgundhallen var det Lerøy-serien og Bring-serien.

I Lerøy-serien ble det tap mot Haslum HK (18-31) og Melhus (22-27), men en nyttig erfaring for våre eldste ungdommer.

Tabell Lerøy-serien avd 1

I Bring-serien søndag ble det seier mot Flisa (34-27) og Kolbotn (26-25). 4 av 4 mulige poeng til nå gir foreløpig en 2.plass på målforskjell.

Tabell Bringserien avd 2

Neste runde i Bring-serien og Lerøy-serien er 17-18.desember i Trondheim.

Miniturnering

Første søndag i advent fylte Spjelkavik håndball Spjelkavikhallen med i overkant 200 spente og glade barn. Denne dagen var det duka for masse aktivitet for håndballen sine yngste deltakere. Arrangementet hadde deltagere fra mange av de lokale klubbene, i tillegg var det lag både fra Vestnes og Ørsta på besøk i Spjelkavika denne dagen. Stemningen var på topp. Sigdal kjøkken lånte ut hoppeslott, til stor suksess blant spillerne. Det var også veldig populært med besøk av Tare. Det ble delt ut mange flotte gevinster fra «katta-i-sekken», og utvalget i kiosken var upåklagelig.

 

Det er lenge siden klubben har fått arrangert en slik håndballsamling, og det var en spent og fersk arrangementskomite som stilte til rigg lørdags ettermiddag. «Vi gikk inn i oppgaven med et hovedmål, å gi barna en god opplevelse. Ønsket er at barna skal reise hjem fra arrangementet og glede seg til neste håndballturnering,» sier medlemmer av arrangementskomiteen. Mange er bekymret for dugnadsånden i idretten, men komiteen kan bekrefte at de er imponerte over innsatsen foreldrene har lagt ned denne helgen.

 

Miniturnering 27.11 hoppeslott 2.jpg
Hoppeslottet var en populær aktivitet på miniturneringen


4. februar er det klart for ny håndballturnering i Spjelkavik, og komiteen håper på enda bedre påmelding denne datoen. 

Se reportasje med bilder fra Spjelkavika.no her.

Tusen takk til alle frivillige som stilte opp for at arrangementet ble en suksess. Dugnadsånden er stor, og vi er helt avhengige av den gode innsatsen som legges ned for å skape kjekke opplevelser for alle de aktive barna!

Vi takker også våre samarbeidspartnere for god hjelp:

Myrstad Mathus - premier og godt samarbeid med kioskdrift

Sparebanken Møre - for at Tare kom på besøk

Sigdal Kjøkken - for lån av hoppeslott

Idehus - premier

Brisk - premier

NorEngros - utstyr

Rongve