416 lag var påmeldt til årets håndballcup i Trondheim. Dette er en cup vi har lang tradisjon for å delta på. Det er årets høydepunkt og også avslutning på sesongen for våre lag. Vi i Spjelkavik anser dette som en viktig cup å delta på for å styrke samhold og det sosiale. I år stilte Spjelkavik IL med hele 23 lag!

Tok seieren i B-finalen

Jenter 14 stilte med to lag med høye ferdigheter fordelt likt mellom lagene. Ene laget gikk til A-sluttspill, mens Spjelkavik 1 går altså hele veien i B-sluttspillet. Det ble en jevnspilt finale mot Stjørdal IL 1 og spennende helt til siste slutt med 9-8 seier. 

Vant på sudden death

En ganske spesiell situasjon oppsto i semifinalen i B-sluttspillet mellom Spjelkavik IL og Levanger HK i 15-årsklassen for jentene. Etter fulltid sto det 8-8 og hvem som skulle få plassen i finalen måtte avgjøres på første-målet-vinner! Spjelkavik vant loddtrekningen om avkastet, men det hjalp ikke stort. Det bølget frem og tilbake med mange angrep til begge lag uten at noen klarte å score. En utenomjordisk keepertrening reddet oss og til slutt, etter over 4 minutter kunne vi endelig slippe jubelen løs. 

Spjelkavik godt synlig i håndballhallene

Trondheimcup blir arrangert i 3 haller; Husbyhallen (1 bane), Kolstadhallen (3 baner) og Trondheim Spektrum (10 baner). Alle plasser har det vært mulig å høre sunnmørske uttrykk og se de rød draktene/overtrekksjakkene og ikke minst skjerfene med Spjelkavik IL. Det har vært mange, gode opplevelser og ikke minst gode prestasjoner som vi tar med oss i de 5 spillerbussene hjem. 

Heia Vika!

Resultater:

Mester i B-finalen:

J14: 9-8 mot Stjørdal

B-finale:

J15: 9-10 mot Sotra SK

J16: 8-10 mot Utleira IL

Kvartfinale:

A-sluttspill
G16: 12-15 mot Vikhammer HK 

B-sluttspill:
G13 2: 6-7 mot Sjetne IL

G13 1: 11-12 mot Tingvoll IL

G15: 12-13 mot Stjørdal Håndballklubb


1/8-finale:

A-sluttspill:
J14 2: 4-6 mot Charlottenlund SK 1

B-sluttspill:
J13: 4-6 mot Charlottenlund SK

G14: 9-12 mot Sykkylven IL


Flere bilder kommer etterhvert og vi legger ut fortløpende på @Spjelkavikhandball