Lørdag 12.november møtte Spjelkavikherrene Charlottenlund 2 i CSK Varmbo Arena.

Lagene fulgte hverandre tett i starten av kampen, men midtveis i 1.omgang tar Spjelkavik over og scorer 4 på rad, og snur fra 7-5 til 7-9. Resten av omgangen er det jevnt, og det fører til at lagene går til pause på stillingen 16-18.

Spjelkavik tar kontroll i 2.omgang, og med nok en fin periode hvor man scorer 5 på rad, øker de rødkledde til en 7-målsledelse når det nærmet seg halvspilt 2.omgang.

Charlottenlund 2 har en god periode etter omlag 20 spilte minutter, men når sluttsignalet går er resultatet 34-38 favør Spjelkavik, og dermed en flott borteseier.

Toppscorer ble Nicolay Nordli, med 6 spillemål og 3 straffemål.


Søndag 13.november ventet Strindheim i Leangenhallen.

Spjelkavik bygde videre på de gode prestasjonene fra lørdagens kamp, og etter 6 minutter er stillingen 1-4. 

Når det er spilt 14 minutter har Strindheim hentet opp igjen ledelsen til 7-7, men den påfølgende perioden scorer Spjelkavik nok en gang 4 på rad, og øker ledelsen. Til pause står det 14-17.

2.omgang starter jevnspilt, men etter hvert er det ikke tvil om at poengene skal hjem til Ålesund. Når det er spilt 11 minutter leder Spjelkavik med 7 mål, og seieren er aldri truet.

Sluttresultatet ender 29-36.

Toppscorer ble Petter Strand Flemsæther, med 9 mål.

Helgens resultater fører til at Spjelkavik ligger på en 6.plass på tabellen.

Trener Peter Pucelj sier følgende om helgens kamper:

Det var absolutt en av de beste helgene siden jeg kom hit. Guttene tok med seg en fantastisk positiv energi og motivasjon til begge kampene. Var samtidig veldig selvsikker og fokusert. Resultatet er at vi fikk med oss full pott fra Trondheim for første gang.
Fantastisk å se hvor stor fremgang guttene gjorde fra sist sesong og samtidig utrolig spennende å enda å forsterke fremgangen ytterligere gjennom sesongen.
Jeg er veldig stolt av ikke bare de beste spillerne som tradisjonelt tar stort ansvar på ryggen, men også overfor alle andre. De har spilt en aktiv rolle i kampen og har fulgt lagkameratene med stor motivasjon og selvtillit.

Nå har vi god tid til å forberede oss til neste kamp mot Bergsøy, som leder serien nå. Vi må være trygge og tørre å fullføre det vi startet forrige sesong.


Vi vil invitere alle til å støtte oss onsdag 23. november kl 19.00 i Borgundhallen.