Ami Teunissen, for Spjelkavik IL

2.divisjon menn, avdeling 4   

Strindheim IL – Spjelkavik IL

09.03.24

kl. 17:00 Leangenhallen

 

Hjemmelaget var favoritter før kampen

Gårsdagens kamp mot Strindheim IL, ble dessverre ikke like spennende som vi kanskje hadde håpet på. Strindheim ble litt for sterke, og viste hvorfor de ligger høyt oppe på tabellen. De virker å ha relativt god kontroll på 2.plassen denne sesongen.

Hang godt med i 1.omgang

Spjelkavik spilte bra i første omgang, vi holdte følge med Strindheim de første 17 minuttene. På stillingen 10-10 ser hjemmelaget seg nødt til å ta kampens første time-out. Dette virker å ha god effekt, og Strindheim scorer deretter fire mål på drøye fire minutter. Vår trener Igor Koprivica ser hva som er i ferd med å skje, og han velger derfor å ta kampens andre time-out på stillingen 14-11. Petter Nygaard Eikrem spiller en sterk omgang for Spjelkavik, og sørger for at vi fortsatt er med i kampen til pause. Stillingen halvveis er 18-16, og Spjelkavik kan si seg godt fornøyd når de ligger kun to små mål bak Strindheim IL etter 30 minutter.

Spjelkavik i time-out

 

Dårlig start på 2.omgang

Strindheim kom ut og dominerer kampen etter pause. De fikk tre kjappe mål, og ledet 24-17 allerede 8 minutter ut i 2.omgang. Spjelkavik ser seg dermed nødt til å ta en time-out. Etter dette virker det som det endelig løsnet litt for oss, og Eikrem satte inn to nye mål rett etter. Dessverre var forspranget for stort, og vi slet med å få stoppet skuddene til Magnus Benjaminsen Nessø og Kristoffer Hosen Østmo. Sistnevnte scoret hele 10 mål denne kampen, og Strindheim kunne juble for 2 nye poeng etter at kampen endte 34- 26.

Fortsatt håp

For Spjelkavik handler det om å ha fokus på neste kamp. Vi har fortsatt muligheter til å kunne spille i 2.divisjon neste år, ettersom at vi kun ligger 2 poeng bak den trygge tiende plassen som for øyeblikket tilhører NTNUI, laget fra Trondheim har vel å merke to kamper mer spilt enn Spjelkavik.

Neste kamp

De neste kampene kan fort bli tøffe for Spjelkavik, hvis vi går ut i fra hva tabellen tilsier. Neste kamp er på hjemmebane mot Halden TH2 17.mars klokken 16.00. Halden ligger for øyeblikket på 3.plass med kun 17 kamper spilt.

Ta gjerne turen og støtt Spjelkavik i målet om å spille 2.divisjon neste sesong!

@spjelkavikhandball og @spjelkavikil