Spjelkavik Håndball ønsker å gratulere Sif Kalvø, en av våre fremste ambassadører gjennom svært mange år, med Norges Håndballforbunds hedersmerke i gull.

Sif Kalvø har vært innom de fleste roller en person kan ha i et idrettslag, og er fremdeles aktiv den dag i dag som delegat, dommer og dommerutvikler. Hun er en kontinuitetsbærer som har lagt ned utallige timer med arbeid for håndballsporten, Norges Håndballforbund og Spjelkavik IL.

NHF sitt hedersmerke i gull er ment for å hedre de som har nedlagt et særlig betydningsfullt og uegennyttig arbeid i respektiv håndballregion, og alle som kjenner Sif Kalvø kan nok underskrive på at hun oppfyller alle kriterier.

Vi er svært takknemlig for alle de utallige timene Sif har lagt ned for håndballsporten og klubben, og uten slike ressurspersoner som henne hadde idretten vært langt mer fattig. Gratulerer, og tusen takk Sif! 

Spjelkavik Håndball benytter også anledningen til å gratulere Petter Hjørungdal fra Stranda IL med samme utmerkelse. Vel fortjent!