Det er en stor glede å meddele at Per Olav Årdal, Petter Nygaard Eikrem og Petter Strand Flemsæter igjen blir 100% vikagutter. Siste sesongen har de spilt for Bergsøy IL i 1. divisjon og Spjelkavik IL i 2. divisjon. Neste sesong skal lagene spille i samme divisjon.

- Dette viser noe om det sosiale og samholdet i laget vårt, uttaler Igor Koprivica i forbindelse med kunngjøringen. Vi er et ungt, attraktivt lag å spille for med stort fokus på utvikling. 

- Syns prosjektet til Vika er veldig spennende, og har lyst til å være en del av det. Tror det kan bli en gøy sesong med Vika, og at vi kan gjøre en veldig god sesong i 2. divisjon, sier Per Olav Årdal. 

- Jeg valgte Spjelkavik neste sesong fordi jeg har stor tro på spillergruppen som vi har nå, i tillegg til den planen som blir lagt av både styret og hovedtrener Igor. En spillergruppe som er villig til å satse og legge ned den innsatsen som skal til for å få ett godt og stabilt lag i 2. divisjon, sier Petter Strand Flemsæter. Forhåpentligvis kan vi være med å kjempe i toppen av divisjonen etterhvert. Flemsæter ser også frem til ny hall som gir fine treningsmuligheter og en spennende tid for Spjelkavik Håndball.

Første trening ble hele gruppen var torsdag kveld. Det var gøy å se latteren satt løst før 24-/25-sesongens første harde treningsøkt. Det er mulig å både trene hardt og ha det gøy samtidig, viste vikaguttene i Borgundhallen i dag.

Petter Nygaard Eikrem-2.jpg
Petter Strand Flemsæter.jpg
Per Olav A__rdal.jpg