Denne gangen er Bo, Elvis og Mira tatt ut til Bylaget. Bylagsturneringen er en regional turnering for jenter og gutter i 15-årsklassen. Hver region stiller med to lag i hver klasse. Og hvert lag består av en mix av spillere fra hele regionen. Turneringen spilles i  Stavanger 21. - 23. april. 

I tillegg har Mira blitt tatt ut til landslagssamling for U-jentene (LK06) med treningssamling i Skien  31. mars - 5. april 2023. På landslagssamlingen er blant annet tidligere landslagsspiller Gro Hammerseng-Hedin en del av trenerteamet. 

Flere spillere fra Spjelkavik har deltatt på lokale regionsamlinger. Disse samlingene fungerer som en utviklingsarena for spillere fra hele regionen, samtidig som de får trene og bli kjent med spillere fra andre lag. Det er blant annet i disse samlingene våre spillere har fått vise seg fram. 

Bo, Elvis og Mira har blitt plukket ut til nye utfordringer blant annet fordi de er ekstra treningsvillige, har gode holdninger og "stå-på-vilje". De har vist god spilleforståelse, hatt gode fysiske forutsetninger, samt vist gode individuelle ferdigheter både taktisk og mentalt.

Vi gratulerer!!! Klubben er stolt av alle våre dyktige spillere :-)