Kenneth Sporsheim ansatt som ny leder for FFO

Kenneth tar over fotballfritidsordningen med umiddelbar virkning f.o.m mandag 4.3

Kenneth I. Sporsheim har over 20-års erfaring som spiller, hovedtrener og foreldretrener i lokalfotballen på Sunnmøre.

Han er oppvokst i Mauseidvågen og har spilt for MSIL og store deler av sitt liv, men har også vært innom klubber som Stordal, Langevåg og Skodje.

51-åringen er ihuga Manchester United fan, og gleder seg stort til å få ta del i fotball hverdagen på FFO.

Vi ønsker Kenneth hjertelig velkommen, og ser frem til at han skal være med å sette sitt preg på Telenor Xtra-produktet vårt.

Innkalling til årlig møte i fotballen

Torsdag 7. mars klokka 18:00 blir et årlig møte i fotballgruppa. Møtet avholdes på SIL-huset.

ÅRLIG MØTE I FOTBALLGRUPPA 2024
Styret i Fotballgruppa kaller inn til årlig møte torsdag 7.mars kl. 18:00 på SIL-Huset.

Fra NIF’s lover:
Det årlige møtet skal behandle gruppens regnskap, og kan fremme innspill til hovedstyret om blant annet idrettslagets regnskap, årsberetning, treningsavgift, budsjett og årsplan.

AGENDA:
1: Godkjenne innkalling
2: Behandle regnskap 2023
3. Behandle budsjett 2024
4: Behandle innkomne forslag
5: Godkjenne innstilling til valg av gruppestyre (formell godkjenning av undergruppenes styrer gjøres av årsmøtet i SIL)

Alle dokumenter vil bli tilgjengelig for lesing ei uke før årlig møte på Myrstad-kiosken.

Styret.

Om Spjelkavik Idrettslag

Spjelkavik Idrettslag ble stiftet 18.mars 1932. Spjelkavik Idrettslag har følgende undergrupper: Alpin, Hopp, Håndball, Fotball, Spjelkavikas venner og Spjelkavik E-sport.

Klubben består av 1400 medlemmer, i alderen 5 til 85 år.

Idrettslaget har besøksadresse i Vasstrandvegen 74, mellom fotballbanene.