Nyheter klubben

ProESS er med!

ProESS har signert en samarbeidsavtale med Spjelkavik IL.

Sesongbilletter i salg nå!

Vikas beste menn skal ut i strid igjen. Støtt laget og klubben ved å kjøpe sesongbillett!

Vi lanserer SIL - Akademiet

Er du lysten på å utvikle dine individuelle ferdigheter å ta steg som fotballspiller? Ta turen innom SIL - akademiet for gode økter, med ivrige trenere.

Lampholmen Cup 2024

Datoen for Lampholmen Cup 2024 er spikret! Årets utgave går over to dager. 8.-9. Juni.

Takk alle frivillige!

Hei kjære medlemmer! I dag er det FNs dag for frivillige, og da passer det fint å rette litt ekstra oppmerksomhet for noen av de aller viktigste i klubben vår.

Anleggsutvalget er opprettet!

Vi er veldig heldige i klubben at vi har et så stort og flott anlegg, men stort anlegg krever vedlikehold og planlegging. Det har derfor siden i vår vært jobbet mot å opprette et anleggsutvalg, som nå endelig er på plass!

Foredrag og aktiviteter i Spjelkavik IL

I samarbeid med Sparebanken Møre har klubben som mål å hindre frafall i klubben, og har med dette planlagt en rekke aktiviteter som kommer medlemmene våre til gode i årene som kommer. Dette er det som skjer i høst/vinter.

Vi lanserer "byttekassa"!

I kampen for gjenbruk, ønsker vi i SILFOT å arrangere en byttedag, da er vi avhengige av å få inn artikler å bytte i.

Ny hovedtrener Spjelkavik håndball

Spjelkavik IL ansetter erstatter for Peter Pucelj som har vært hovedtrener siden 2019. Ny hovedtrener i 100% stilling er Igor Koprivica som forrige sesong trente Nøtterøy i 1 div.

Spjelkavik Idrettslag og Sparebanken Møre lanserer inkluderingsfond

I slutten av februar lanserte vi i samarbeid med vår hovedpartner Sparebanken Møre en historisk avtale som skulle bidra til at vi SAMMEN skal ha fokus på bærekraft, frafall og inkludering. I den forbindelse lanserer vi et inkluderingsfond, som skal bidra med å bekjempe utenforskap i idrettslaget vårt.

Årlig Møte i håndballgruppa

Alle våre medlemmer er velkommen til Årlig Møte førstkommende torsdag 16. februar 2023. Har dere saker som dere ønsker vi tar opp, sendes det til handball@spjelkavikil.no. Møteinnkalling er tidligere sendt ut på Spond.

H2: Seier i lokaloppgjøret!

Vika-guttene spilte sesongens første derbykamp mot Bergsøy i går. Kampen ble spilt foran en fullsatt Borgundhall.

Har du lyst å spille håndball?

Vi starter opp med minihåndball for 2. klassinger i skolekretsene i Spjelkavik, Åse og Lerstad. I tillegg har sesongen for 3. og 4. klassinger startet opp. Ta med en venn og kom og prøv - håndball er kjempekjekt.

Grasrottrenerkurs til Spjelkavika!

Jon Olav Kriken og Vegard Eikrem fra Sunnmøre Fotballkrets, tar turen for å dele kunnskap og erfaringer til Spjelkaviks engasjerte trenere. Kursdato 30.9. og 2.10.

Lerøy-kvalifisering 22/23

Spjelkavik håndballgutta inviterer alle til Lerøy-kvalifiseringen som spilles i Hatlanehallen lørdag 10. september.

Stafett for livet 2022

helgen 11-12.juni ble det arrangert "Stafett for livet" på Spjelkavik Stadion.

A-herre: Status etter 3 seriekamper

Siden forrige, lette, skriftlige oppdatering her på hjemmesiden er der for Vikas del blevet spilt to nye kamper henne i Norsk Tipping-ligaens avdeling 2: Vika - Florø 4-1 (3-1) og Lillehammer - Vika 0-0, henholdsvis på mandag andre påskedag og nå i helga, lørdag 23. april.

Årsmøtet avholdt

torsdag 31.mars ble årsmøtet i Spjelkavik Idrettslag avholdt på SIL-huset.