Etter en variabel start på høstsesongen for Spjelkavik, med 2 seiere og 2 tap, venter FK Toten førstkommende lørdag.

I det omvendte oppgjøret endte det med 3-1 seier til Spjelkavik, blant annet etter et scoring fra egen halvdel fra kaptein Sondre Skulstad.

Toten ligger sist på tabellen med 9 poeng, men har vist at de kan slå "hvem som helst" på en god dag, blant annet sist mot Volda, og tidligere i august, når de slo Molde 2 4-1 på eget kunstgress. Til denne kampen mangler de toppscorer Daniel Kraska (9 mål i årets sesong), som soner karantene for 6 gule kort, og Simen Fodstad, som fikk 2 gule kort i forrige kamp, og dermed 1 kamps utestengelse.

Erlend Søberg.JPG

Hos Spjelkavik har Erlend Søberg meldt overgang tilbake til Tomrefjord IL, vi takker Erlend for hans bidrag i klubben de siste 2 årene.

Erlend har følgende beskjed: Tusen takk for mange fine år der ute! I reise heim ma mange nye erfaringer og fleire gode venna. Håpe d blir en fin slutt på sesongen. Heia Vika!

 På den positive siden er Andreas Glomseth Olsen tilbake i troppen etter å ha sonet karantene sist helg.

Det Spjelkavik-laget som har flest spillere og foreldre på denne kampen vinner billetter for hele laget til AaFK-Sandefjord 23.oktober kl 17:00, sponset av Sparebanken Møre!

SparebankenMøre.jpg


Det blir papirfly-konkurranse i pausen med flotte premier fra blant annet Bybadet

Vår gode samarbeidspartner Sjømatkompaniet er dagens kampsponsor og har i denne anledning levert kjempefine premier til et eget loddsalg på denne kampen.

sjømatkompaniet.jpgMøt opp og støtt gutta i kampen om 3 nye poeng.

Dommertrioen er:

Martin Sørensen Kristiansen, Nordlandet IL

Svale Andre Vikanes Leren, Vestnes Varfjell IL

Malin Kofoed Ersnes, Frei FK

TABELL

TERMINLISTE