Spjelkavik Idrettslag og Auto 88 har blitt enig om en ny samarbeidsavtale som strekker seg over de neste 3 årene. Auto 88 har allerede prydet shortsen til gutte- og herrelagene i klubben i flere år, men med inngåelse av den nye avtalen kan alle små og store som spiller i klubben nå bli sett med Auto 88 logoen. Daglig leder Hole Vik er veldig fornøyd med avtalen: 

"Med forlengelsen av samarbeidsavtalen med Auto 88 får vi en solid støttespiller innenfor bilbransjen. I avtalen har vi også planlagt flere aktiviteter gjennom året som gjør at våre medlemmer får gode fordeler, og muligheten til å bli bedre kjent med Auto 88. Dette blir bra!"

Auto 8-8 Ålesund er en del av Auto 8-8-gruppen og er et komplett bilhus, med salg, verksted, delelager og karosseri lokalisert under samme tak. Auto 8-8 Ålesund har stort fokus på at alle kunder skal få den beste kjøps og eierskapsopplevelsen når de handler hos dem. De har dedikerte selgere med ansvar for hver sine forretningsområder for å kunne tilby kvalifisert rådgivning i forkant av ditt kjøp av bil.

Les mer og ta kontakt med vår samarbeidspartner her: Auto 88 Ålesund