Publikum hyllet en fantastisk prestasjon på banen med en hjertestoppende avslutning. De understreket i samme åndedrag at det var tidenes beste prestasjon av Vika-guttene.

 

Tilskuerne hjalp Vika-gutta med å begynne kampen med en atomåpning. Ytelsen var, med høy intensitet og fokus, rett og slett fantastisk. Bergsøys trener ble derfor tvunget til å ta første timeout etter 7 minutter av kampen, hvor Vika allerede er 5 mål foran (8-3).
Bergsøy klarte å redusere fordelen litt i andre del av første omgang, men Vikas ledelse var aldri i tvil. Første omgang endte så med 2 måls ledelse til Spjelkavik (21-19).

 

I andre omgang presset Bergsøy på i full fart og klarte å skape en 2-målsledelse (23-25, 29-31). Vika-guttene ga seg ikke og klarte umiddelbart å gjenerobre Bergsøy.
De siste 8 minuttene klarte Vika-gutta å få et 1-2-målsovertak som de klarte å holde til kampslutt.

 

I Spjelkavik spilte alle de 16 spillerne en aktiv rolle i kampen. Toppscorer ble Simen Angell Haugen med 7 og Petter Nygaard Eikrem med 6 mål.
Toppscorer for Bergsøy ble Deividas Jovaisas med 9 og Mikkel Fredrik Hansen med 7 mål.

 

Kampfakta


Simen Angell Haugen:

Utrolig deilig med seier mot Bergsøy🙌 Vi er en gjeng med gutter ned i konfirmasjonsalder mot et lag med mye rutine, men vi viser en vilje og pågangsmot som jeg ikke har sett i dette laget tidligere💪

Denne seieren viser at mye er blitt gjort riktig i klubben de siste årene, og at vi tar steg hele tiden📈

Må også skryte av publikum som lager en ramme rundt kampen som er helt vill❤️

Simen A Haugen.jpg
Simen Angell Haugen scoret 7 mål i kampen mot Bergsøy

 Einar Lidbom:

Fantastisk opplevelse i hallen mot Bergsøy! Vi viser at vi har blitt en utrolig sammensveiset gjeng som jobber hardt sammen på trening og nå får ut mer og mer i kamp.

Håndball er følelser og det var mye som skulle ut mot Bergsøy som har slått oss i mange år. Dette var sykt gøy, og at det ble full hall og en fantastisk ramme rundt kampen gjorde det til en stor opplevelse!

Einar Lidbom.jpg
Einar Lidbom stod en veldig god kamp mot Bergsøy

Vetle Rødal Dyrø:

Vi er et veldig ungt lag som kjemper oss til en fantastisk seier. Vi åpner best og får god kontroll på kampen. Vi fortsetter å arbeide godt utover i kampen, og vi har bestemt oss for at denne kampen skal vi vinne.

Vi er et lag som jobber for hverandre, noe som er lett å se når kampen er ferdig. Vi kjemper som et lag, og vi vinner som lag. Vi har jobbet for dette lenge. Vi har vært et ungt hardtarbeidende lag, som har måttet slåss for hvert eneste poeng. 

Denne høstens resultater viser at vi nå etablerer oss i 2.divisjon.

Vetle7.jpg
Arkivfoto: Vetle Rødal Dyrø jubler etter scoring.


Peter Pucelj:

Jeg er veldig stolt av alle guttene. Alle kom på banen og viste en virkelig god prestasjon. Alle puster som en. Tilskuerne ga oss ekstra bølgeenergi gjennom hele kampen og hjelper oss til vår beste prestasjon i år.
Veldig stolt over at guttene klarte å spille med høy temperatur i hjertet og iskalde hoder.

Kampen hadde alle egenskapene til et derby: høy intensitet, mange dueller, mange gode samspill og attraktive skudd. Var faktisk en veldig bra håndballfestival.

Må takke alle tilskuerne som kom for å hjelpe oss og vil gjerne invitere dem til de neste kampene også! Takker også til alle andre som har hjulpet oss med kamporganisering!

Peter Pucelj.jpg
Peter Pucelj var en fornøyd mann etter kamp.


Neste hjemmekamp spilles mot Sverresborg i Hatlane Idrettshall den 11.desember kl 13:30.

 Reportasje Spjelkavika.no

Reportasje Sunnmørsposten (+)

Alle foto i artikkelen er tatt av Jon Forberg