Som vanlig sender vi altså ut medlemskontingenten tett på ferietider. Dette er i klubbens faste "syklus" for utsending av kontingenter gjennom året.

Årssyklus:

- Treningsavgift håndball del 2: februar

- Treningsavgift Fotball del 1: Mars/April

- Medlemskontingent klubb/idrettslag: Juni/juli

- Treningsavgift fotball del 2: august/september

- Treningsavgift Håndball del 1: September/Oktober

Det er viktig for oss å si at økonomi skal ikke være et hinder for deltagelse i vår klubb hva gjelder slike avgifter. Om kontingenter kommer ubeleilig og det skaper vanskeligheter så ber vi deg om å ta kontakt med klubbens ledelse og så finner vi en løsning.

Nivå på avgifter:
Det kommer fra tid til annen tilbakemeldinger om at avgiftene er for høye. Det er årsmøtet som fastsetter medlemskontingenten, og den er den samme i 2022, som den var i 2010.

Treningsavgiftene er det gruppene selv som setter, også etter vedtak fra klubbens årsmøte som gir gruppene fullmakt til å sette avgiftene etter gruppenes aktivitet. 

Å sammenligne seg med andre idrettslag er litt vanskelig. For alle har ulike forutsetninger for sin drift. Men når vi ser andre klubber på vår størrelse og for så vidt ganske likt aktivitetsnivå, ja så ligger vi samlet sett ganske likt, eller til og med litt lavere i noen tilfeller.

Ikke fått kontingent?

Det kan være at vi har feil e-post adresse, eller at det er feil i listene til laglederne. Send en epost til daglig leder, så finner vi ut av det.
Sjekk gjerne også i Spond-appen om fakturaen ligger der!

Viktig:
Har du spørsmål som gjelder fakturaen send epost til medlem@spjelkavikil.no. Dersom du har mottatt faktura på familiemedlemskap, men bare har 1 aktiv, ber vi om at du kontakter klubben, så får vi rettet opp i det. Dersom du har mottatt flere fakturaer uten å få familierabatt, ta kontakt på samme adresse som nevnt tidligere, så skal vi få rettet opp i det også. 

Ikke lengre aktiv? 

Hvis man har sluttet i løpet av første halvår, kan halv kontingent betales. Slutter man etter at første halvår er passert, påløper vanlig årskontingent.

Klubbappen(Last ned for enklere betaling!):
Last ned klubbappen Spond i Appstore eller Google Play for enklere betaling: Last ned og få faktura rett i appen for enklere betaling og enklere registrering for oss i klubben. Her kan du betale med bankkort med et enkelt tastetrykk! Om du ikke har anledning til å benytte kort som betalingsmetode, ta kontakt, så sender vi fakturaen på e-post.

Du får også tilgang til dine/barnas treninger, klubbnyheter, din betalingshistorikk, mm, og du kan oppdatere profil og husstand direkte i klubbappen. Dersom du har lastet ned appen tidligere, så gå inn igjen NÅ og logg inn på nytt for å se at den er «operativ». 

Mer informasjon om avgifter finner du her.