Er du klar for en actionfylt uke full av utfordringer, mestring og spenning sammen med andre barn og våre fantastiske gruppeledere? Da er dette stedet å være!

Vi har satt sammen en rekke øvelser som vil være artige og utfordrende. Barna skal få bryne seg på alt fra skihopp til utfordrende hinderløyper. I tillegg får de en smakebit på de ulike idrettene som Spjelkavik Idrettslag har å by på. Så her garanterer vi at konsentrasjon, hukommelse, utholdenhet, lagånd, styrke og presisjon vil bli satt på prøve.

Vi ønsker å skape gode sommerminner for alle deltakerne. SBM Sommercamp er for alle i aldersgruppen 8-14 år, og samarbeidet med vår hovedpartner gjør det mulig å tilby det gratis til de som vil delta.

Vi i Spjelkavik Idrettslag er stolte av å arrangere SBM Sommercamp i samarbeid med Sparebanken Møre. Vi har en felles visjon om å bekjempe utenforskap i vårt nærområde, og denne gratis aktivitetsuken er en del av vårt samarbeid. Vi ønsker å inkludere så mange barn og ungdommer som mulig, slik at alle kan delta og oppdage sin indre stjerne.

Så meld dere på SBM Sommercamp 2023! Kanskje vil du til og med oppdage en ny idrett som du ønsker å utforske videre? La oss sammen skape magiske sommerminner! Vi gleder oss til å ønske dere velkommen!

Praktisk info

Påmelding gjøres i Spond gjennom denne linken: https://club.spond.com/landing... 

En trenger ikke være innmeldt i Spjelkavik IL for å delta på SBM sommercamp - Mer informasjon om SBM sommercamp finner du her: https://www.spjelkavikil.no/kl...

Når plassene er fylt opp vil det bli lagt ut venteliste. 

Har du noen spørsmål i forbindelse med tilbudet kan du ta kontakt med gaute@spjelkavikil.no