Avtalen gjør for at vi kan fortsette å bygge videre på samarbeidet vi har hatt, og sørger for at vi som klubb kan fortsette med et helhetlig inntrykk i årene som kommer. 

Daglig leder Gaute sier dette om videreføringen av samarbeidet:

"Vi er veldig fornøyd med å ha Hummel som utstyrsleverandør de neste årene. Hummel er en seriøs aktør med kvalitetsplagg, og kombinasjonen med kort leveringstid og god kommunikasjon i prosessen gjør at det er et naturlig valg å ha Hummel som leverandør videre. Vi har også fått lovnader om en ny linje for fotballer, som gjør at kvaliteten og levetiden skal være veldig bra. Når de i tillegg er så sterke på Håndball som de er, så blir dette virkelig bra."

Petter1920x940.jpg
Håndballdrakt

Jørgen Fjeldstad i Hummel sier på sin side dette om avtalen: 

"Vi er veldig glad for å kunne fortsette samarbeidet med Spjelkavik IL. Dette er en klubb som vi har samarbeidet med over tid og som vi setter stor pris på. De gjør en god og viktig jobb i området sitt, både for barn, ungdom og voksne. Det er kjekt for oss å være en del av Vika-familien."

Dommere.png
Hummel er også leverandør av drakter for våre håndballdommere

For å feire den nye avtalen kjører vi i samarbeid med Hummel en konkurranse som dere kan finne på Spjelkavik IL sin instagram. Her trekker vi en vinner av den nye norske landslagsdrakten i håndball!

Klubb kolleksjonen kan kjøpes her: Klubbkolleksjon Spjelkavik IL 

Vi gleder oss til videre samarbeid!