Lampholmen Cup Vår 2022 vel gjennomført

Lørdag 21.mai ble det spilt turnering for barn i alderen 6 til 13 år på Spjelkavik Stadion.

18 klubber, 146 lag, 870 spillere, mer enn 2.000 besøkende ⚽️

Tusen takk til alle deltagere og besøkende på Lampholmen Cup 🏆

Stående applaus og honnør til Cup Komiteen & alle frivillige som laget en fantastisk ramme rundt arrangementet 🙏🏻

Takk til TAFJORD, Sparebanken Møre og Rongve

Takk til Burger King, Pluto og McDonalds for gavekort

Vi må også få nødt til å takke andre idrettslag for deres hjelp:

- AaFK for lån av bankterminaler

- Sportsklubben Herd for lån av 7er mål

- Blindheim IL for lån av slushmaskin og gode råd rundt arrangementet

Lampholmen 2022.jpg

Påmeldingen for Tine Fotballskole 2022 er åpen

Allerede nå er det mulig å melde på barna til Tine Fotballskole 2022, og påmeldingsfristen er 20.juni.

Tine fotballskole 22-trener.jpeg

Tine fotballskole arrangeres for 25. gang, og også i år kan du delta på fotballskolen hos oss i Spjelkavik Fotball.

Vi gjentar suksessen fra i fjor med godt over 100 barn påmeldt! Fra mandag 27. juni til fredag 1. juli, blir det morsomme fotballtreninger med trivsel og mestring i høysetet.

Det blir konkurranser, turneringer, tur i nærmiljøet, grilling og mye mer. En begivenhetsrik uke barna sent vil glemme med andre ord.

Med instruktører barna kjenner igjen fra FFO, oppstartsøkter og fra seniorlagene våre, satser vi på en uke med fint vær der vi får benyttet hele anlegget vårt.

Skulle været bli dårlig har vi mulighet til å trekke inn i TAFJORD-hallen med de minste.

Det vil bli triksekonkurranse med premiering til beste triks eller finte.

Tine fotballskole er åpen for alle barn i alderen 6-12 år, uansett klubbtilhørighet.

Tine program 2022.jpg
Slik ser dagsprogrammet for Tine Fotballskole 2022 ut

Priser Tine Fotballskole 2022

- 3 dager 900kr (man-ons)

- 4 dager 1200kr (man-tors)

- 5 dager 1500kr (man-fred)

15% Rabatt for FFO/FFO+ medlemmer.

30% Søskenrabatt

Nytt av året er påmelding og betaling i Spond.

Påmelding gjøres her.

Tine banner 2022.jpeg

For spørsmål, ta kontakt med ansvarlig:

Thomas Bjermeland

thomas@spjelkavikil.no

tlf. 47909118

Herrelaget sikret plassen i 2.divisjon!

Spjelkaviks håndballherrer avsluttet sesongen i helgen som var.

Sesongens siste kamp ble spilt lørdag 21.mai borte mot Elverum 2 i Terningen Arena.

Resultatet ble 33-25 etter full tid. Lukas Muldal Vad ble toppscorer for Spjelkavik med 6 mål.

Dette gjorde at Spjelkavik ble nr 8 på tabellen av 12 lag, og dermed spiller "vika" fortsatt i 2.divisjon i 2022/2023-sesongen.

Vi gratulerer gutta og trenerteamet med å ha beholdt plassen, som var målet før denne sesongen startet, tilbake i september i fjor.

Hovedtrener Peter Pucelj sier følgende:

Vi startet sesongen med en veldig ung tropp som praktisk talt ikke hadde mye erfaring med å spille 2.divisjon. De fleste spillere som har spilt på seniorlag i 2019/2020 har flyttet på grunn av skole, militæret, jobb eller andre ting. Jeg tror ingen hadde så mange aktive spillere født i 2004 og yngre, og vi må være veldig stolte og si at flere spillere fra denne gruppen var fysiske, tekniske og mentalt klare til å spille på dette nivået fra sesongstart.

Nå venter det noen uker pause, før arbeidet mot neste sesong tar til.

Stafett for livet 2022

helgen 11-12.juni ble det arrangert "Stafett for livet" på Spjelkavik Stadion.

Det var 15 påmeldte lag i stafetten, 40 "fightere" og mye aktivitet på Spjelkavik Stadion i helgen.

Spjelkavik Idrettslag lånte gledelig bort stadion denne helgen, til dette gode formålet. Folk i alle aldre møtte opp på helgas arrangement.

Mer om Stafett for Livet kan du lese på Spjelkavika.no, hvor det også er en stor bildeserie fra helgens aktiviteter.

Foto lånt fra Spjelkavika.no