Da går Sparebanken Møre Sommercamp av stabelen.
 
Vi har planlagt flere ulike aktiviteter som både vil være morsomme og utfordrende. Det vil bli mulighet for å få en smakebit av alle de ulike idrettene som Spjelkavik har å tilby. I tillegg vil det være aktiviteter som ikke er relatert til noen av idrettene, så her vil det være noe for alle.
 
- Vi er stolte av å kunne tilby noe slik til lokalsamfunnet i samarbeid med Sparebanken Møre. Vi deler en felles visjon om å bekjempe utenforskap i vårt nærområde, slik at flest mulig får muligheten til en morsom sommeraktivitet når skolene stenger, sier daglig leder Gaute Hole Vik.
 
Sommercampen er åpen for barn mellom 8-14 år.
 
Vik ser også en annen oppside med tiltaket.
 
- Ungdommer fra klubben får muligheten til å jobbe under aktivitetsuken, noe som gjør at vi også kan tilby sommerjobber for ungdom i vårt nærområde, sier han.
 
Samarbeidsavtalen med Sparebanken Møre bidrar til at tilbudet blir gratis for alle deltakere. 
 
- Vi gleder oss til årets sommercamp for barn og unge. Samtidig er vi veldig stolte av å få være med på å starte dette, i tillegg til å bidra til at det er gratis. Vi synes det er fantastisk å se det varierte programmet Spjelkavik IL har satt opp for SBM Sommercamp, sier banksjef Andreas Ulvestad.
 
Banksjefen er klar på at det er viktig for banken å legge til rette for gratis aktiviteter for barn og ungdom.
 
- Vi er opptatt av å bekjempe utenforskap, og mener dette er et verdifullt tilskudd. Her får barn og ungdom muligheten til å teste en rekke aktiviteter, slik de kan finne noe de trives med og oppleve mestring. Bonus for dette prosjektet er at ungdom i Spjelkavik også får seg en liten sommerjobb og god arbeidstrening, sier han.
 
Samarbeidet med Sparebanken Møre har vært avgjørende for å gjøre SBM Sommercamp til en realitet. Ved å kombinere ressurser har vi klart å skape en inkluderende og tilgjengelig begivenhet for lokal ungdom. Sommercampen blir arrangert i uke 27 og det er begrenset med plasser. 
 
Følg med når påmelding legges ut i Spjelkavik sine kanaler. Vi håper det blir fylt opp i år slik at vi kan utvide tilbudet til neste år.