Følg oss på sosiale medier

Følg oss på Facebook og Instagram og hold deg oppdatert om alt som skjer!

Om Spjelkavikas venner

De tidligere etablerte gruppene Lillevannets venner og Spjelkavikfjellets venner har nå slått seg sammen til Spjelkavikas venner. Vi består av frivillige som jobber med å legge til rette for fysisk aktivitet og møteplasser i nærområdet.

Gruppen er en del av Spjelkavik Idrettslag og arbeidet vårt sponses av private gaver, bidrag fra bedrifter og offentlige tilskudd.

De siste årene har vi sett en økning i bruk av rekreasjonsområdene i Spjelkavika, som Spjelkavikfjellet, stiene rundt Lillevatnet, Sandingane osv. På grunn av dette ser vi nå et økende behov for vedlikehold og oppgradering av områdene, og vi vet at mange ønsker å delta i dette arbeidet. Ved å etablere Spjelkavikas venner håper vi å bli en samarbeidspartner for de som ønsker å bidra til å gjøre Spjelkavika til en enda bedre plass å bo.

Arbeidet som Spjelkavikas venner utfører er dialog med kommunen, søknad på prosjekter, innsamling av midler, dialog med grunneiere, organisering av dugnader o.l.

Har du lyst til å bidra, trenger vi hjelp til alt fra å delta på dugnader, økonomiske bidrag, vedlikehold og annet forefallende arbeid. Send oss ei melding om du er interessert. 

Spjelkavikas venners handlingsplan kan leses her

Vi har plass til alle.